Steam Diske yazma hatası nasıl çözülür?

Lordiz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Core™ i5-2500K
Zotac GT 1030 2 GB Ekran Kartı
8gb Ddr3 1600mhz
H61 DDR3 Soket 1155 mATX Anakart
Meslek
Öğrenci
Herkese öncelikle merhaba. Bu aralar Steam diske yazma hatası sorunu alıyorum artık can sıkmaya başladı Oyun indirirken. Yardımlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam diski çıkarın takın bir düzeliyor mu söyleyin.

Diskinde sorun olabilir. Bad sector taraması yapıp bakabilirsin.

Nasıl yapılıyor acaba hocam.
HD Tune programını indirip diskini seçip Error Scan kısmına gelip Quick Scan seçeneğini kaldırıp taramayı başlat. Kırmızı nokta görürsen bad sector demek. Diskteki o bölgelere veri yazılamıyor yani bozuk demek.

Tamam hocam testi yapıp sonuclarini paylaşacağım bittigi gibi.

Hocam biliyorum test bitmedi ama gene böyle kırmızı şeyler çıktı bunlar yüzünden mi olmuyor ve bundan oluyorsa çaresi var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-10-09 212939.png
    25,2 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Hocam biliyorum test bitmedi ama gene böyle kırmızı şeyler çıktı bunlar yüzünden mi olmuyor ve bundan oluyorsa çaresi var mı?
Steam bu bozuk bölgelere veri yazmaya çalışıp başaramadığı için hata alıyorsundur büyük ihtimal. Bad sectorleri tamir edemezsin ama o bozuk kısımları iptal edip çalışan kısmı kullanmaya devam edebileceğini söylüyorlar. Bu rehbere bakabilirsin. Ama diskinin ömrü dolmuş gibi. Ben olsam yeni bir SSD alırdım.

Hocam zaten SSD'im var sistemim ona kurulu daha dün hard disk sağlığıma bakmıştım disk sağlığım %80'di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…