Steam Diske yazma hatası nasıl çözülür?

• Konuyu başlatan Lordiz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 741
Hocam zaten SSD'im var sistemim ona kurulu daha dün hard disk sağlığıma bakmıştım disk sağlığım %80'di
Dediğim gibi, ya o bad sectörleri iptal edip çalışan kısmı kullanmaya devam edeceksin ya da o HDD'yi rafa kaldırıp SSD'yle devam edeceksin. Yoksa disk yazma hatası almaya devam edersin.

Dediğim gibi, ya o bad sectörleri iptal edip çalışan kısmı kullanmaya devam edeceksin ya da o HDD'yi rafa kaldırıp SSD'yle devam edeceksin. Yoksa disk yazma hatası almaya devam edersin.

Hocam bu bad sectorleri iptal etmeden önce diski biçimlendirmeme gerek var mı?

Hocam bu bad sectorleri iptal etmeden önce diski biçimlendirmeme gerek var mı?
Attığım linkteki 1. yöntemi yapacaksan biçimlendirmene gerek var galiba. 2. yöntemde her şeyi program kendisi yapıyor gibi gözüküyor. Her ikisinde de verilerin kaybolacak yani. Hiç denemediğim için kesin konuşamıyorum, rehberde yazana göre yapabilirsin.

Hocam diski ne zaman aldın?

Hocam 3 sene daha yeni oldu.

Attığım linkteki 1. yöntemi yapacaksan biçimlendirmene gerek var galiba. 2. yöntemde her şeyi program kendisi yapıyor gibi gözüküyor. Her ikisinde de verilerin kaybolacak yani. Hiç denemediğim için kesin konuşamıyorum, rehberde yazana göre yapabilirsin.

Hocam bana göre en sağlıklısı 2. geldi Sanırım onu yapacağım.

Dün öyle olması bugün öyle olması biraz değişik hocam vallahi, diski çıkarıp taktıktan sonra bakalım bir bir de diğer çözümler olmazsa bir baktırırsın herhalde.

Hocam dediğiniz gibi diski çıkarıp taktım ama pek bir fark olmayacak gibi.

Hocam benim bildiğim diske yazma hatasında böyle yapılıyordu inşallah çözümü bulursun araştırmaya çalışacağım.

İnşallah hocam yinnede yardımların için teşekkür derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı