Diski biçimlendir sorunu

SemiKoseoglu765

Centipat
Yer
Herkesin Unuttuğu Yer, Iğdır
Daha fazla  
Merhaba, ekte de göreceğiniz gibi C: bitti bitecek D: sorununu çözmem lazım bu arada bu sorunun neden olduğunu bilmiyorum oyun her şeyi falan C'ye kurduğum için ne olduğun hatırlamıyorum neden olduğunu bunun çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
İlk resim: Normal görünümü.
İkinci resim: Tıkladıktan sonra.
Üçüncü resim: İptal dedikten sonra.
Diski biçimlendirmeye basmadım hiç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca C'yi bir nebze de olsa rahatlatmak için üzerine sağ klik yapın, özelliklere basın, disk temizleme gibi bir buton olacak ona basın, daha sonra sistem dosyalarını temizleye basın, çıkan pencerede "Windows Update" gibi artık kullanılmayan güncelleme dosyalarının yanındaki kutucuğu işaretleyip temizle tuşuna basın.

Disk RAW formatına döndü muhtemelen ve Windows bu formatı okuyamıyor. İçinde önemli verileriniz yoksa NTFS olarak tekrar biçimlendirin. Belki bir ihtimal chkdsk işlemi diski hayata döndürebiliyor, bunun için diske sağ tıklayıp özellikler bölümünden Hata Denetleme aracını çalıştırıp, şayet hata bulunursa bilgisayarı yeniden başlatın o gerekli işlemleri yapacaktır.

Herkese geç yanıt verdiğim için özür dilerim ....

Diski silince mi? Düzelecek.

Nelere yapayım özellikleri ?

Ayarları ne yapayım hocam.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-04-28 220713.png
    26,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Ek Açıklama 2020-04-28 220930.png
    51,4 KB · Görüntüleme: 40
  • Ek Açıklama 2020-04-28 221135.png
    4,5 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…