Windows 10'dan 8.1'e geçeceğim fakat şöyle bir sorunum var: Harici disk, USB bellek gibi depolama alanlarım yok. Sadece 64 GB telefonum var. Fotoğraf ve videoları orada yedekliyeceğim. Ama riske girmek istemiyorum. Windows 8.1 kurulumunda özel seçeneği seçip disk alanlarını düzenleme sekmesinde hiçbir diski biçimlendirmeden aynı C'ye kursam dosyalarım silinir mi?
Diski silmeden yapabilirsiniz. Zaten size bilgilendirme yapıyor bu konuda.
Üstteki mesaja katılmıyorum çünkü diski silip bölüm oluşturmak yine dosyalarınızı silecek.
Diski silmeden yapabilirsiniz. Zaten size bilgilendirme yapıyor bu konuda.
Üstteki mesaja katılmıyorum çünkü diski silip bölüm oluşturmak yine dosyalarınızı silecek.
Bölüm oluşturmaktan kastınız klasör oluşturmak mıydı?
Diski bölüp yeni diskler oluşturmak diskin içindekileri silmiyor mu zaten?
Yanlış anlamış olabilirim, normaldir.
Partition benim "bölüm" dediğim şey, diskte bir bölüm oluşturmak için diski biçimlendirmek gerekmiyor. Format sırasında dosyalarının bulunduğu bölümü silmezse veri kaybı olmadan yoluna devam eder, sadece yeni kurulan Windows'ta o bölüme harf ataması gerekir.
Partition benim "bölüm" dediğim şey, diskte bir bölüm oluşturmak için diski biçimlendirilmek gerektirmiyor. Format sırasında dosyalarının bulunduğu bölümü silmezse veri kaybı olmadan yoluna devam eder, sadece yeni kurulan Windows'ta o bölüme harf ataması gerekir.