Diski küçültüp ISO yazdırmak

28371

Centipat
Merhaba, Windows'un üzerinde kurulu olduğu HDD'den bağımsız depolama için kullanılan bir HDD'de bulunan bölümlerden birisini küçültüp üzerine bir Linux ISO dosyası yazdırmak ve bu yazdırma sonrasında o bölümdeki imajı boot etmek mümkün mü?

Merhaba, Windows'un üzerinde kurulu olduğu HDD'den bağımsız depolama için kullanılan bir HDD'de bulunan bölümlerden birisini küçültüp üzerine bir Linux ISO dosyası yazdırmak ve bu yazdırma sonrasında o bölümdeki imajı boot etmek mümkün mü?

Dual boot deniliyor buna, yani anladığım kadarıyla

Easybcd adlı program ile mümkündür.

Easybcd adlı program ile mümkündür.

Teşekkürler deneyeceğim.
Dual boot deniliyor buna, yani anladığım kadarıyla
Sayılır...
@LuffyBey Merhaba, 8,0 GB'lık bir alan oluşturup içerisine kuracağım ISO dosyasını kopyaladım. Fakat EasyBCD'yi ilk defa kullanacağım ve bu program hakkında hiç bir bilgim olmadığından sizden yardım alma gereği duydum. Bu bölümü nasıl boot edilebilir hale getirebilirim?

Son düzenleme:
Teşekkürler deneyeceğim.

Sayılır...
@LuffyBey merhaba, 8,0 GB'lık bir alan oluşturup içerisine kuracağım ISO dosyasını kopyaladım. Fakat Easybcd'yi ilk defa kullanacağım ve bu program hakkında hiçbir bilgim olmadığından sizden yardım alma gereği duydum. Bu bölümü nasıl boot edilebilir hale getirebilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buyurun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı