abdmtlcn Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 227 Çözümler 1 20 Haziran 2021 #1 Diski kullanmak için biçimlendirmeniz gerekli diyor. Tarama yaparken salaklık yapıp diski çıkardım, sonra açılmadı. İçinde önemli bir şey yok, sadece oyunlarım var. Kurtarabilir miyim diskimi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2021
Diski kullanmak için biçimlendirmeniz gerekli diyor. Tarama yaparken salaklık yapıp diski çıkardım, sonra açılmadı. İçinde önemli bir şey yok, sadece oyunlarım var. Kurtarabilir miyim diskimi?
monurts Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 2.418 Çözümler 20 20 Haziran 2021 #2 Biçimlendirmeyi denediniz mi? Yoksa diski kurtarmak derken dosyaları kurtarmaktan mı bahsediyorsunuz? Artı 0 Eksi
Biçimlendirmeyi denediniz mi? Yoksa diski kurtarmak derken dosyaları kurtarmaktan mı bahsediyorsunuz?
KS KS abdmtlcn Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 227 Çözümler 1 20 Haziran 2021 #3 monurts dedi: Biçimlendirmeyi denediniz mi? Yoksa diski kurtarmak derken dosyaları kurtarmaktan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunları kurtarabilir miyim acaba dedim 140 GB oyun var. Artı 0 Eksi
monurts dedi: Biçimlendirmeyi denediniz mi? Yoksa diski kurtarmak derken dosyaları kurtarmaktan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunları kurtarabilir miyim acaba dedim 140 GB oyun var.