Diskimdeki önemli bir dosyayı başka yere taşıyamıyorum

RSTUDIOS

Megapat
Daha fazla  
Diskimde böyle bir dosya var bir yere atıyorum yarısı yükleniyor yarısına gelince hata veriyor, bunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    2,1 KB · Görüntüleme: 75
  • Ekran Alıntısı 2.PNG
    Ekran Alıntısı 2.PNG
    6,4 KB · Görüntüleme: 67
"HD Tune" ile "Quick Scan" tikini kaldırıp "Error Scan" işlemi yapıp sonucun fotoğrafını atar mısınız?

Eğer hepsi yeşil çıkarsa sorun @Wheeler Man isimli kullanıcının dediği gibi çözülebilir.

Eğer kırmızı işaret çıkarsa diskte hatalı kısımlar var ve bu sebepten kaynaklanıyor da olabilir.

"HD Tune" ile "quick scan" tikini kaldırıp "error scan" işlemi yapıp sonucun fotoğrafını atar mısınız?

Eğer hepsi yeşil çıkarsa sorun @Wheeler Man isimli kullanıcının dediği gibi çözülebilir.

Eğer kırmızı işaret çıkarsa diskte hatalı kısımlar var ve bu sebepten kaynaklanıyor da olabilir.

Başlattım bitince atarım :)
"HD Tune" ile "quick scan" tikini kaldırıp "error scan" işlemi yapıp sonucun fotoğrafını atar mısınız?

İlk tamamen yeşildi SS çektikten sonra baktım rengi böyle oldu. Ben o dosyayı kurtaramaz mıyım yani? Diskimdeki 300 GB'yi yedekledim bir bunu yedekleyemedim :/
@Tibrikci @Wheeler Man

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 3.PNG
    Ekran Alıntısı 3.PNG
    10,4 KB · Görüntüleme: 54
  • Ekran Alıntısı4.PNG
    Ekran Alıntısı4.PNG
    15,1 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı