Diskin %100 kullanılması

Yasin252

Hectopat
Ben çozümünü aramaktan sıkıldım. Siz biliyorsanız bana söyler misiniz?

Hocam Windows orijinal mi?

Orijinal hocam.
Güncellemeden yaptıktan sonra çalışan bir işlem o. Kaybolana kadar bekleyin. Daha sonra tekrar güncelleme yapana kadar görmezsiniz.

Bazen de System yiyor. Özellikle oyunlar da ani FPS düşmelerin de disk kullanımının %100 vurduğunu anlıyorum.
Disk değiştirmek.

SSD'yi değiştirmeyi düşünüyorum zaten. Başka çözümü yok galiba.
SSD takabilirsiniz rahatlayacaktır.

SSD var zaten hocam.
SSD'ye geçmeniz lazım. Ben de yaşıyorum çok kanser bir şey.

SSD var zaten sadece HDD almadım.

SSD var zaten. Sağlık durumuna da baktığım da çok iyi yazıyordu hocam.
Ayrıyeten arkada yükleme falan mı var? Windows bir şey yüklüyor olabilir, bu da diski kullanır.

Boşta çalışırken bile böyle.

SSD'de %100 disk çok saçma. Samsung 850 Evo kullanıyorum 3 yıldır. Program yüklerken ya da güncelleme yüklerken hiç o kadar kullanmadı.

Adata SU630 adlı SSD'yi kullanıyorum. Kronik sorunlu olduğu söyleniyor. Büyük ihtimal ondan değiştirmeyi planlıyorum. Sorunum ilgilendiğiniz için teşekkürler.

Boşta 60 derece çalışıyor olmalı. 70 dereceye kadar dayanıklı olduğunu söylese bile Adata boşta bu kadar yüksek sıcaklık diskin ömrünü kısaltır performansı düşey hızı da.

Adata'nın SU600 serisi kronik sorunlu olduğu için diskin kullanımı bu kadar fazla olmalı. Çözüm SSD'yi değiştirmek.

Değiştirmeyi düşünüyorum zaten. Bu zamana kadar değiştirmeme sebebim okuma yazma hızının normal hızın da çıkmasıydı sorunum ile ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Boşta 60 derece çalışıyor olmalı. 70 dereceye kadar dayanıklı olduğunu söylese bile Adata bu kadar yüksek sıcaklık boşta diskin ömrünü kısaltır performansı düşey hızı da.

65 dereceye kadar çıkıyordu galiba elim de olan SSD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…