Diskler arasında veri nasıl aktarılır?

Onur Semi

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar daha önceden açmış olduğum bir konuda Adata SU630 isimli SSD'ye sahip olduğumu ve bu SSD'nin hatalı olduğunu söylemiştim. Amacım 1 ay SSD ile idare daha sonra bir HDD almaktı. Ancak SSD bozuk çıkınca işler biraz değişti ve WD WD10EZEX HDD'yi dün sipariş verdim. Şimdi SSD'de Windows 10 Pro ve 15'e yakın aralarında GTA 5'de bulunan uygulama var. HDD gelince SSD'deki bilgileri HDD'ye sonra SSD geri dönünce HDD'den de SSD'ye aktarmayı planlıyorum. Bu aktarma işlemini nasıl yaparım bilmiyorum birinci sorun bu. İkincisi ise SSD gelince sadece Windows'un SSD'de olmasını istiyorum. Yani SSD gelince HDD'den SSD'ye ya tüm bilgileri aktarıp oyunları sonradan HDD'ye aktaracağım ya da HDD'den SSD'ye yapılabiliyorsa sadece Windows'u atacağım. Bütün bunları yapmanın daha basit bir yolu var mı? Ya da tüm bunları nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar daha önceden açmış olduğum bir konuda Adata SU630 isimli SSD'ye sahip olduğumu ve bu SSD'nin hatalı olduğunu söylemiştim. Amacım 1 ay SSD ile idare daha sonra bir HDD almaktı. Ancak SSD bozuk çıkınca işler biraz değişti ve WD WD10EZEX HDD'yi dün sipariş verdim. Şimdi SSD'de Windows 10 Pro ve 15'e yakın aralarında GTA 5'de bulunan uygulama var. HDD gelince SSD'deki bilgileri HDD'ye sonra SSD geri dönünce HDD'den de SSD'ye aktarmayı planlıyorum. Bu aktarma işlemini nasıl yaparım bilmiyorum birinci sorun bu. İkincisi ise SSD gelince sadece Windows'un SSD'de olmasını istiyorum. Yani SSD gelince HDD'den SSD'ye ya tüm bilgileri aktarıp oyunları sonradan HDD'ye aktaracağım ya da HDD'den SSD'ye yapılabiliyorsa sadece Windows'u atacağım. Bütün bunları yapmanın daha basit bir yolu var mı? Ya da tüm bunları nasıl yaparım?
Diski klonlamanız gerekli, bunun için programlar var.

Diski klonlamanız gerekli, bunun için programlar var.
Şu anda onunka uğraşıyordum, Birkaç yanlış şey yaptım heralde disk klonlama esnasında hata oldu şu anda E diski oluştu silemiyorum. Disk yönetiminde ed E diski gözükmüyor ne yapmam lazım.
Arkadaşlar en son disk klonlamayı yaptım ve SSD'deki tüm bilgileri CCleaner ile temizledim. Disk klonlama yaparken tüm veriler aktarılıyor. Ben SSD gelince SSD'ye sadece Windows'u atmak istiyorum. Nasıl yaparım?
Arkadaşlar en son çözüm yeni aldığım SSD'ye yeni Windows kurup HDD'deki oyunlar hariç herşeyi silmek oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı