Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 19 Haziran 2022 #1 F diskimi A ile birleştirmek ve C diskinden az yer almak istedim. Fakat genişletme açık değil. WonderShare denedim fakat nafile. Sorun şu ki A diski boş alan olsa bile C diski yine genişlemiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2022
F diskimi A ile birleştirmek ve C diskinden az yer almak istedim. Fakat genişletme açık değil. WonderShare denedim fakat nafile. Sorun şu ki A diski boş alan olsa bile C diski yine genişlemiyor.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #2 Ayrılmamış alan olması gerekir. Artı 0 Eksi
KS KS Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 19 Haziran 2022 #3 albaywolf dedi: Ayrılmamış alan olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Boş alanı sildim şimdi nasıl Ayrılmamış Bölüm olarak getireceğim? Artı 0 Eksi
albaywolf dedi: Ayrılmamış alan olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Boş alanı sildim şimdi nasıl Ayrılmamış Bölüm olarak getireceğim?