Disklerde M2 SSD Görünmüyor

• Konuyu başlatan csax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 344

csax

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, elimde eski bir M2 SSD vardı. Anakart slotunda yer olmadığından aparat aldım ancak yuvaya bağlantı yaptığımda depolama olarak hiçbir yerde gözükmedi.

BIOS’tan CSM/UEFI ayarını da kontrol ettim, UEFI’de bir sıkıntı yok.

HWInfo ile baktığımda veri yolunda SSD gözüküyor, ancak disk yönetiminde (yenilememe rağmen) gözükmüyor. Sorun ne olabilir? (Aparatta her iki slotu da denedim.)

Anakart; Msi Mpg X570S Edge Max
Dönüştürücü aparat; Aparat özellikleri linki

ssd aparat.png

2.jpeg
1.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama o ikili hem verimli değil hem de sıkıntılı. Sen zaten büyük ihtimalle yanlış slota takmışsın. Baş ağrıtan şeyler onlar. Ben de denemdim.

Bunu alabilirsin, çok temiz. Kullandım.

Ama o ikili hem verimli değil hem de sıkıntılı. Sen zaten büyük ihtimalle yanlış slota takmışsın. Baş ağrıtan şeyler onlar. Ben de denemdim.

Bunu alabilirsin, çok temiz. Kullandım.
Teşekkürler, önerdiğin şekildekini alıp bir deneyeyim, evet sanırım dediğin gibi 2li olması sıkıntı yaratmışta olabilir.

(Slot doğru diye düşünüyorum (x16))
b_msi-mpg-x570s-edge-max-wifi-1.jpg

@arandur Ekstra bir soru olarak, ekran kartını Dikey konumda koymaya yarayan Pcı-E 4.0 Gpu Riser, önerir misiniz? performans kaybı açısından?
Kayıp yaşamazsın. Millet 4090la kullanıyor onları, 4090 PCI-E 3.0 da bile performans kaybetmiyor. Ben de kullanıyorum Hyte Y70 kasamda. 5090 alacağım ve kasa da 5 tane M2 olduğu için zaten 16x hız 8x e düşüyor, bir de PCI 4.0 ne yapacak bilemiyorum. Ama bu sorun 4000 lerden yok o kesin.

Lain Lİ ya da Hyte Y70 alabilirsin kasa, güzel yakışır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı