Disklerim ne durumda?

200749

Kilopat
Makaleler
11
Disklerden pek anladığım söylenemez, aşağıdaki değerlere bakınca hiç söylenemez. Disklerimizin içerisinde çocukluk fotoğraflarımız falan var, eğer gitme olasılıkları falan varsa söyleyin yeni disk alalım. Düşünceleriniz benim için önemli, iyi Sosyal'ler.
+Diskleri yıllardır (6-7 yıldır) kullanıyoruz hiç hata vermediler.
Adsız.png
Adssız.png
Adsssız.png

Son düzenleme:
Dikkat ederseniz zaten sağlık durumları için hepsinde İyi ibaresi kullanılmış. Şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadıysanız aniden bir problem olma gibi bir ihtimal çok düşük.

Diskler iyi ama ben anakartı merak ettim. 2 disk SATA 3 olarak bağlı 1 disk SATA 2. 🙄
Düzeltme: Disk SATA 2 destekliyormuş. 😅

Son düzenleyen: Moderatör:
@Sytra anakartımda 4 adet SATA 3, 4 adet de SATA 2 portu var :) ASRock Z77 Extreme6. HD Tune değerleri gördüğünüz gibidir :) Bir saatte daha yarıya bile gelemediği için hızlı taramayı seçtim. yemyeşil çıktı tüm diskler hiç hata yok :)
Adsız.png Adssız.png Adsssız.png

Yarın bir gün boyunca testi açık bırakırım, 3 disk var ve yaklaşık 8 saat falan alacak çünkü :)
Merhabalar efenim, bad sector testlerini 7,5 saatte tamamladım, yemyeşil her yer :) Şu verileri de bir değerlendirirseniz sevinirim :)
Adsız.png Adssız.png Adsssız.png
Not: Arkadaşlar SSD'me 9161 kere Reallocated Event Count hatası vermiş, ne demek oluyor bu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı