A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 11 Haziran 2021 #11 Kontrol edersem bozulmayacağından emin misiniz? Çünkü forumdaki birisi bozulabileceğini söylemişti.
recept.karaduman Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 956 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #12 Ascendency dedi: Kontrol edersem bozulmayacağından emin misiniz? Çünkü forumdaki birisi bozulabileceğini söylemişti. Genişletmek için tıkla... Dostum bozulmasından çok korkuyorsan bilgisayarını kapat ve bir daha çalıştırma.
Ascendency dedi: Kontrol edersem bozulmayacağından emin misiniz? Çünkü forumdaki birisi bozulabileceğini söylemişti. Genişletmek için tıkla... Dostum bozulmasından çok korkuyorsan bilgisayarını kapat ve bir daha çalıştırma.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 11 Haziran 2021 #13 recept.karaduman dedi: Dostum bozulmasından çok korkuyorsan bilgisayarını kapat ve bir daha çalıştırma. Genişletmek için tıkla... Düzgün cevap verir misin? Yıllardır düzgün çalışan diske hasar vermek istemem. Stress testi gibi bir şey olup olmadığından emin değilim. Forumda net bir bilgi bulamadım.
recept.karaduman dedi: Dostum bozulmasından çok korkuyorsan bilgisayarını kapat ve bir daha çalıştırma. Genişletmek için tıkla... Düzgün cevap verir misin? Yıllardır düzgün çalışan diske hasar vermek istemem. Stress testi gibi bir şey olup olmadığından emin değilim. Forumda net bir bilgi bulamadım.
yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Haziran 2021 #14 Sağlamlık testi yapmıyorsun ki? Durumunu öğreniyorsun. Kontrole gittiğin doktor senin bacağını kırar mı? -saçma oldu-
Sağlamlık testi yapmıyorsun ki? Durumunu öğreniyorsun. Kontrole gittiğin doktor senin bacağını kırar mı? -saçma oldu-