467838
Kilopat
Üstteki HDD ve alttaki SSD. SSD'ye yaklaşık 3-4 kere format attım HDD'ye ise 4 kere format attım. Sağlık durumları nedir? (HDD 8 yıllık SSD 5 aylık)
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar sadece hızlar, health sekmesini paylaşın ve quick scan kapalı bir şekilde health scan yapın.Eki Görüntüle 1116945
Eki Görüntüle 1116950
Üstteki HDD ve alttaki SSD. SSD'ye yaklaşık 3-4 kere format attım HDD'ye ise 4 kere format attım. Sağlık durumları nedir? (HDD 8 yıllık SSD 5 aylık)
Yapıp mesaj atacağım takipte kalın.Bunlar sadece hızlar, health sekmesini paylaşın ve quick scan kapalı bir şekilde health scan yapın.
Health sekmesini paylaşıp, error scan kısmından da tarama yapın.Yapıp mesaj atacağım takipte kalın.
Health scan i nereden açabilirim?
Tarama bittiğinde health scan kısmı boştu. (Tamam şimdi anladım fakat bu yıllarımı alacak gibi...)Health sekmesini paylaşıp, error scan kısmından da tarama yapın.
Health scan değil, error scan. Health kısımlarını paylaşıp error scan kısmından da tarama yapacaksınız.Tarama bittiğinde health scan kısmı boştu. (Tamam şimdi anladım fakat bu yıllarımı alacak gibi...)
Health scan değil, error scan. Health kısımlarını paylaşıp error scan kısmından da tarama yapacaksınız.
Health scan değil, error scan. Health kısımlarını paylaşıp error scan kısmından da tarama yapacaksınız.
Doğrudur. HDD için Health sekmesini de paylaşsanız iyi olur.HDD de Full yeşil çıktı hocam sizce bu bilgiler doğru mu?
Doğrudur. HDD için Health sekmesini de paylaşsanız iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.