Diskpart No Media Sorunu

Myotismon_43

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Benim harici harddiscte tam kapasite sorunu vardı birinin tavsiyesi üzerine diskpartta düzeltmeye çalışırken mahvettim. Windows 10 olsun Windows 7 olsun hiçbir şekilde görmüyor. Diskpartta list disk dediğim ve list volume dediğimde ise aşağıda ki resimlerdeki gibi görünüyor. Harici hard disci nasıl geri getirebilirim ?

7yayY5.png
o6X62m.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Disk yönetimine girin. Sorun çıkaranı silin. Sonra tekrar yeni bölüm oluşturun. Silin derken biçimlendirmeyin , silin. Merak etmeyin silince harddiske birşey olmaz. Ama içinde veriler varsa bir bardak soğuk su ile başlayabilirsiniz.

Harici diski biçimlendirmiştim zaten o sıkıntı değil bilgisayarımda çıkmıyor harf sadece kendi hard disklerim gözüküyor.Disk yönetimin de ise disk 1 çıkarılabilir altta medya yok diyor ve yine harf yok.

Yok mu arkadaşlar yardımcı olacak sistemin bu harici harddisci görmesi ne yapmam lazım.

Başka bir işletim sistemi Linux'u live olarak çalıştırıp diskini bağla bakalım gözükecek mi?

Son düzenleme:
Diskparttan çözdüm sorunu ama 2.7 TB gözüken harici harddisc 745 GB gözüküyor zaten kapasite küçülmeden bir yerden sonra sonra kopyalama hatası veriyordu belirlenmeyen nedenle kopyalama durdu diye bad sector falan vardı da o kısımları sistem otomatik sildi mi anlamadım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı