Çözüldü Diskte ayrılmış bölümler ne işe yarar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

homary0u

Hectopat
Daha fazla  
500 GB Samsung 980 Pro M.2 SSD kullanıyorum, birkaç format sonunda 100 MB halinde 3 farklı bölüm oluşmuş ve 16 MB'lık. Bunlar nedir ne işe yarar ve nasıl bunlardan kurtulabilirim? :(

ayrilmisalanlar.png

Çözüm
200 MB'ın sana bir faydası dokunmayacak zaten, başka bir zaman format çekerken o bölümleri silip birleştirirsin.

Format atarkende birleşmiyor işte onu anlamadım.
Bilen yok mu arkadaşlar ya :/

Minitool Partition wizard programı ile çözdüm sorunu.
500 GB Samsung 980 Pro M.2 SSD kullanıyorum, birkaç format sonunda 100 MB halinde 3 farklı bölüm oluşmuş ve 16 MB'lık. Bunlar nedir ne işe yarar ve nasıl bunlardan kurtulabilirim? :(

Eki Görüntüle 971691
İsterseniz birleştire bilirsiniz youtubedan yardım alsanız daha iyi olacaktır

İşletim sistemi yüklenirken kendi oluşturuyor o bölümleri, ön yükleme için sistem dosyaları bulunuyor oralarda. Siyah renkli ayrılmamış bölümler önceki formatlarından kalma bölümler diyebiliriz basitce. C'ye sağ tıklayıp bölümü genişlet diyip onları kullanabilirsiniz.

İşletim sistemi yüklenirken kendi oluşturuyor o bölümleri, ön yükleme için sistem dosyaları bulunuyor oralarda. Siyah renkli ayrılmamış bölümler önceki formatlarından kalma bölümler diyebiliriz basitce. C'ye sağ tıklayıp bölümü genişlet diyip onları kullanabilirsiniz.
anladım çok teşekkür ederim fakat nerde c ye sağ tıklayıp genişlet diyeceğim bulamadım bi türlü

200 MB'ın sana bir faydası dokunmayacak zaten, başka bir zaman format çekerken o bölümleri silip birleştirirsin.

Format atarkende birleşmiyor işte onu anlamadım.
Bilen yok mu arkadaşlar ya :/

Minitool Partition wizard programı ile çözdüm sorunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı