Çözüldü Diskte görünen hp_tools nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ZEROX67

Hectopat
Arkadaşlar Windows 11 kuruyorum da diskte hp_tools diye bir şey var. Silmeli miyim?

Çözüm
Nasıl yani yeni kullanımda tüm tanılar ve testler derken anlamadım.
Uygulama içinde donanımınızın testleri var, BIOS güncel mi kontrolleri var, seri no'dan garanti sorgulama var vs. Sıfırdan kuruyorsanız siz daha önce bir tanılama yapmamış oluyorsunuz uygulama üstünden. Sadece uygulamayı sonradan mı kurmak istersiniz halihazırda kurulu mu olsun istersiniz ona göre silebilir veya bırakabilirsiniz.

Ben format atıyorsunuz diye düşünerek cevap vermiştim.
HP Hardware Diagnostics Tool verilerini içeriyor. Silerseniz yeni kullanımda tekrar kurarsınız uygulamayı, tüm tanıları ve testleri tekrar ister. Silmenizden zarar gelmez ama silmeli miyim derseniz gerek yok hayır.

The partition stores the data created by the HP hardware diagnostics tool.

HP hardware diagnostics tool verilerini içeriyor. Silerseniz yeni kullanımda tüm tanıları ve testleri tekrar ister, silmenizden zarar gelmez ama silmeli miyim derseniz gerek yok hayır.

Uygulama içinde donanımınızın testleri var, BIOS güncel mi kontrolleri var, seri no'dan garanti sorgulama var vs. Sıfırdan kuruyorsanız siz daha önce bir tanılama yapmamış oluyorsunuz uygulama üstünden. Sadece uygulamayı sonradan mı kurmak istersiniz halihazırda kurulu mu olsun istersiniz ona göre silebilir veya bırakabilirsiniz.

Ben format atıyorsunuz diye düşünerek cevap vermiştim.

Çözüm

Peki uygulamanın ismi ne sonradan yüklerim şimdi sileyim.

Sanırım sonradan indiriğimde HP'nin kısayol olarak fabrika ayarlarına dön kısmı varmış o yüklenmiyormuş.
Fabrika ayarlarına dönmek için HP uygulamasına ihtiyacınız yok zaten, silmeniz de gerekli değil ayrıca dediğim gibi. Ben silmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…