Yazık kafana.Format atın.
@Akkuşlu'nun dediği gibi temp ve %temp% recent, prefetch dosyalarını temizle.Arkadaşlar, SSD'm çok küçük (240), yanına alacağım fakat alana kadar yer açmam lazım.
C dosyası: 5 GB boş.
D dosyası: 4 GB boş.
Ya arkadaşım, adam yer açmak istiyorum demiş. Sende format at diyorsun. Yazık kafana! Temp ile 10 GB alan açtım ben.Ne kadar açabilir böyle format atsın bazı şeyleri oyunları falan kurmasın.
Bu durum için format atmak şu mantık ile aynı:Ne kadar açabilir böyle format atsın bazı şeyleri oyunları falan kurmasın.
beyler ciddimisiniz 10 gb ile adam ne yapabilir telefon mu buYa arkadaşım, adam yer açmak istiyorum demiş. Sende format at diyorsun. Yazık kafana! Temp ile 10 GB alan açtım ben.
Format atsa yine OS yükleyecek, bütün gereksiz şeyleri silerse aynı şey. He şöyle olur 500-600 gb gereksiz şey vardır, önemli bilgi değildir olur ancak adamın 240 GB SSD'si var zaten W10 50 GB. Adamın bilgilerinin önemini bilmeden format at demekten ceza yiyen insanlar var, misal @246941.Beyler ciddi misiniz? 10 gb ile adam ne yapabilir telefon mu bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.