Diskte olması gerekenden daha az boş alan var gibi görünüyor

Nasıl kontrol edebilirim veya nasıl düzeltebilirim bu durumu?

Uygulama icerisinde unknown'a tiklayinca silebiliyor musunuz? Sanal bellek cok fazla verildiyse belki o da olabilir ama muhtemelen ismi unknown olmazdi.

Daha kesin yontem olarak diski bicimlendirin kurulum ekraninda.

Uygulama icerisinde unknown'a tiklayinca silebiliyor musunuz? Sanal bellek cok fazla verildiyse belki o da olabilir ama muhtemelen ismi unknown olmazdi.

Daha kesin yontem olarak diski bicimlendirin kurulum ekraninda.
Denedim ama olmuyor galiba

O zaman kurulum ekraninda diski bicimlendirin.

Enteresan bir şeyle karşılaştım sanırım olay Kaspersky'la alakalıymış başka bir disk uygulamasıyla kontrol ettiğimde gördüm.

Dosya Ekleri

• 1737628779995.png
    6,8 KB · Görüntüleme: 19
Enteresan bir şeyle karşılaştım sanırım olay Kaspersky'la alakalıymış başka bir disk uygulamasıyla kontrol ettiğimde gördüm.

İlginc. Kaspersky'i kullanmayin o zaman. Tekrar denemek istiyorsaniz silin ve geri yukleyin. Giris seviye koruma icin Windows Defender yeterli ama bypass yapmak kolay.

İlginc. Kaspersky'i kullanmayin o zaman. Tekrar denemek istiyorsaniz silin ve geri yukleyin. Giris seviye koruma icin Windows Defender yeterli ama bypass yapmak kolay.
O kadar para vermişken boşuna gitmesini de istemiyorum da neden Kaspersky ın Temp dosyasının bu kadar fazla yer kapladığını anlayamadım.

O kadar para vermişken boşuna gitmesini de istemiyorum da neden Kaspersky ın Temp dosyasının bu kadar fazla yer kapladığını anlayamadım.

@Murat5038 belki biliyordur.

Kaspersky forumuna goz atin derim, belki yeni surumunde boyledir. Bence silin ve tekrar yukleyin.

@Murat5038 belki biliyordur.

Kaspersky forumuna goz atin derim, belki yeni surumunde boyledir. Bence silin ve tekrar yukleyin.

Dediğiniz gibi silip tekrar yüklemek mantıklı gibi Kaspersky'ın forumuna baktım ama bulamadım sorunun sebebini. Tavsiyeleriniz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…