Diskte olması gerekenden daha az boş alan var gibi görünüyor

• Konuyu başlatan Zehn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 278
Nasıl kontrol edebilirim veya nasıl düzeltebilirim bu durumu?

Uygulama icerisinde unknown'a tiklayinca silebiliyor musunuz? Sanal bellek cok fazla verildiyse belki o da olabilir ama muhtemelen ismi unknown olmazdi.

Daha kesin yontem olarak diski bicimlendirin kurulum ekraninda.

O zaman kurulum ekraninda diski bicimlendirin.

Enteresan bir şeyle karşılaştım sanırım olay Kaspersky'la alakalıymış başka bir disk uygulamasıyla kontrol ettiğimde gördüm.

Dosya Ekleri

• 1737628779995.png
    1737628779995.png
    6,8 KB · Görüntüleme: 19
Enteresan bir şeyle karşılaştım sanırım olay Kaspersky'la alakalıymış başka bir disk uygulamasıyla kontrol ettiğimde gördüm.

İlginc. Kaspersky'i kullanmayin o zaman. Tekrar denemek istiyorsaniz silin ve geri yukleyin. Giris seviye koruma icin Windows Defender yeterli ama bypass yapmak kolay.

İlginc. Kaspersky'i kullanmayin o zaman. Tekrar denemek istiyorsaniz silin ve geri yukleyin. Giris seviye koruma icin Windows Defender yeterli ama bypass yapmak kolay.
O kadar para vermişken boşuna gitmesini de istemiyorum da neden Kaspersky ın Temp dosyasının bu kadar fazla yer kapladığını anlayamadım.

O kadar para vermişken boşuna gitmesini de istemiyorum da neden Kaspersky ın Temp dosyasının bu kadar fazla yer kapladığını anlayamadım.

@Murat5038 belki biliyordur.

Kaspersky forumuna goz atin derim, belki yeni surumunde boyledir. Bence silin ve tekrar yukleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı