Diskte Yer Kaplayan Uygulamaları Görme

Ben Solo

Picopat
Arkadaşlar bayağı zamandır kafama takılıyor bu soru. 480 GB SSD var PC'de ama haliyle çok oyun oynadığım için yer fazla yok. Bugün de AC: Origins'i yükledim ve kuracakken oyunun 111 GB yer istediğini fark ettim. Bende ise 108 GB yer olduğunu fark ettim. Haliyle "yuh be!" Dedim ve "daha hangi uygulamaları silebilirim?" Diye düşünmeye başladım. Acaba uygulamaların diskimde kapladığı yeri görebileceğim bir yer var mı? Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Bu bilgisayara girip SSD'nizi seçip Özelliklere basın ve oradan Diski Temizle tuşuna basın. Gelecek ekran sonrası Sistem Dosyalarını Temizle seçeneğini seçin. Bu seçenekle eskiden yüklenmiş ve zaten bilgisayarınızda halihazırda yüklü olan Windows Update dosyalarını temizlemek için Windows Update dosyalarının yanındaki tiki işaretleyin ve işlemi başlatın.

Bu bilgisayara girip SSD'nizi seçip Özelliklere basın ve oradan Diski Temizle tuşuna basın. Gelecek ekran sonrası Sistem Dosyalarını Temizle seçeneğini seçin. Bu seçenekle eskiden yüklenmiş ve zaten bilgisayarınızda halihazırda yüklü olan Windows Update dosyalarını temizlemek için Windows Update dosyalarının yanındaki tiki işaretleyin ve işlemi başlatın.
Bir saniye, hangi dosyaları temizleyecek? Ya oyun dosyaları da giderse? Yanlış anlamayın bilmediğinden soruyorum.

Hayır sadece Windows Update'in zaten halihazırda yükleyip kullandığı güncelleştirmelerin yükleme dosyalarını siliyor. Bunu yüklediğin bir uygulamayı kurduktan sonra yükleme dosyasını silmen gibi düşünebilirsin.

O zaman indirilenler klasörünüzdeki kullanmadığınız yükleme dosyalarını silin derim.

O zaman indirilenler klasörünüzdeki kullanmadığınız yükleme dosyalarını silin derim.
Konuyu çok uzattım özür dilerim, ama sormak durumundayım.
Seçilmeyenler arasında "Windows Update Temizleme" diye bir program var. Silin derken onu mu kastettiniz? Onu da seçip silersem 4,5 gb temizlemiş oluyorum.
Cevap bekliyorum, lütfen.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı