Çözüldü Diskte Yetersiz Alan Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Labne

Megapat
Merhaba. Benim böyle bir sorunum var C'de hiçbir şey olmamasına rağmen tamamıyla dolu, daha doğrusu boş olan bir şey görmüyorum, nasıl çözerim? Format atmak istemiyorum. Neyi sileceğimi bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
  • WizTree uygulaması ile C diskine bir göz atın, tüm dosyaları boyutuna göre büyükten küçüğe doğru sıralıyor. Yer tutan dosyaların ne olduğuna bakın ve önemsizleri silerek temizleyin.
  • Ayrıca C diskine sağ tık > Özellikler > Diski Temizle kısmından Sistem dosyalarını temizle seçeneğini de seçerek tarama yapın.
  • WizTree uygulaması ile C diskine bir göz atın, tüm dosyaları boyutuna göre büyükten küçüğe doğru sıralıyor. Yer tutan dosyaların ne olduğuna bakın ve önemsizleri silerek temizleyin.
  • Ayrıca C diskine sağ tık > Özellikler > Diski Temizle kısmından Sistem dosyalarını temizle seçeneğini de seçerek tarama yapın.

Çözüm
Sağolun WizTree epey bi yardımcı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…