Çözüldü Diskteki ayrılmamış alan nasıl kullanıma dahil edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RenKai00

Decapat
Daha fazla  
Anakart
MSI B450M PRO-M2 MAX
Herkese selam, bugün yeni bir 1 TB alana sahip M.2 SSD aldım. Bu kasamdaki 2. SSD olacaktı ilk SSD'im klasik bir SATA SSD. SSD montajını çok kolay bir şekilde hallettim ve Windows'u eski SSD'den yeni aldığım SSD'ye geçirmek için Technopat'ın videosunu açtım. SSD'leri klonladıktan sonra her şeyi hallettim, BIOS'a girdim oradaki gerekli olan şeyleri de yaptım. Windows başarılı bir şekilde diğer SSD'ye geçti fakat bir sorun var. Yeni olan SSD'im 1 TB olmasına rağmen disk yönetiminde 500 GB'ı kullanılabilir gösteriyor diğer 500 GB'ı kullanabilmek için tekrardan harf atanması isteniyor ve aynı harfi dolayısıyla koyamıyorum ne yapmalıyım?

resim_2023-07-22_173229737.png

Hocam belirttiğiniz birimi sil olayını yaptım, fakat gene de Windows C'de birimi genişlet seçeneği çıkmadı hala soluk bir renge sahip.

Hocam bu sitedeki 2. maddeyi yapabilir misiniz?

Hocam yardımınız için teşekkür ederim bu çözüm de olmadı. Format atılsa düzelir mi sizce?

Format son ihtimal hocam internette disk minitool Partition wizard gibi disk programları var onlarla birleştirilebilir muhtemelen.

Çözüm
Partition wizard adlı uygulamayı duymuştum denemeye korktum sizce ona da bir şans vermeli miyim?

Verin hocam olmazsa Partition wizard programına benzer çok program var internette deneme yanılmayla illa biri çalışır bence.

Verin hocam olmazsa Partition wizard programına benzer çok program var internette deneme yanılmayla illa biri çalışır bence.

Çok sağ olun hocam deneyeceğim eğer olursa çözüm olarak işaretleyeceğim zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim iyi günler.

Hocam çok teşekkürler Partition wizard adlı program ile hallettim artık Windows C 930 GB olarak gösteriliyor tek bir yerde toplandılar sonunda. Çok ama çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim hocam.

Son düzenleme:
Çok sağ olun hocam deneyeceğim eğer olursa çözüm olarak işaretleyeceğim zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim iyi günler.

Hocam çok teşekkürler Partition wizard adlı program ile hallettim artık Windows C 930 GB olarak gösteriliyor tek bir yerde toplandılar sonunda. Çok ama çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim hocam.
Nasıl yaptınız? Bende aynı şekilde yaptığım ve apply dediğimde kayıt olmamı isteyen sayfa açılıyor.

Nasıl yaptınız? Bende aynı şekilde yaptığım ve apply dediğimde kayıt olmamı isteyen sayfa açılıyor.
1699722804707.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı