Saçma bir sebepten aramın bozulduğu birisi var ve onunla aynı ortamdayken kendisi ve çevresi beni dışlıyorlar, yalnız kalıyorum, çok kötü hissettiriyor, bu halbuki eskiden çok iyi anlaşırdık, hep beraber takılırdık. Her neyse baya uzun aradan sonra hafta sonu evlerine davet ettiler bizi, ben gitsem mi gitmesem mi bilemedim, yine dışlanmaktan korkuyorum, aynı zamanda aramızı düzeltmek istiyorum, sizce ne yapabilirim?
Saçma bir sebepten aramın bozulduğu birisi var ve onunla aynı ortamdayken kendisi ve çevresi beni dışlıyorlar, yalnız kalıyorum, çok kötü hissettiriyor, bu halbuki eskiden çok iyi anlaşırdık, hep beraber takılırdık. Her neyse bayağı uzun aradan sonra hafta sonu evlerine davet ettiler bizi, ben gitsem mi gitmesem mi bilemedim, yine dışlanmaktan korkuyorum, aynı zamanda aramızı düzeltmek istiyorum, sizce ne yapabilirim?
Saçma bir sebepten aramın bozulduğu birisi var ve onunla aynı ortamdayken kendisi ve çevresi beni dışlıyorlar, yalnız kalıyorum, çok kötü hissettiriyor, bu halbuki eskiden çok iyi anlaşırdık, hep beraber takılırdık. Her neyse baya uzun aradan sonra hafta sonu evlerine davet ettiler bizi, ben gitsem mi gitmesem mi bilemedim, yine dışlanmaktan korkuyorum, aynı zamanda aramızı düzeltmek istiyorum, sizce ne yapabilirim?
Nasıl biri? Huysuz ve inatçı biri ise uğraşılmaya değmez boş ver gitsin. Ama huyu suyu davranışları iyi ise yaptığın bir hata varsa af dile ve devam et benim çevremde böyle insanlar dolu hiç biri umrumda değil yalnızım dışlanıyorum ama bu beni rahatsız etmiyor sanırım asosyal biri oldum kalabalık yerlerde aşırı utangacım
Nasıl biri? Huysuz ve inatçı biri ise uğraşılmaya değmez boş ver gitsin. Ama huyu suyu davranışları iyi ise yaptığın bir hata af dile ve devam et benim çevremde böyle insanlar dolu hiçbiri umurumda değil yalnızım dışlanıyorum ama bu beni rahatsız etmiyor sanırım asosyal biri oldum kalabalık yerlerde aşırı utangacım.
Böyle insanlar dünyanın her yerinde var sosyal birisiysen takılmak zorundasın başka çaren yok.
Fazla asosyallik değerlendirmeme göre iyi birşey değil kalabalık yerlerde kendimi ifade etmekte zorlanıyorum ve hemen o yerden ayrılmak istiyorum.Aynı pp'im deki adama benzedim yahu
Açıkcası tek olsamda o korkuyu bir şekilde anlattım doğuştan sosyal kaygı gibi şeylere sahip olan insanlara diyecek lafım yok ancak benimde böyle yapmacık arkadaşcıklarım var yüzlerine bile bakmıyorum.