Gamsız olmak iyi değil havalı dostumDunya hassas kalpler icin bir cehennemdir. Bu dunyada rahat etmek istiyorsan gamsiz olcaksin![]()
Gamsız olmak iyi değil havalı dostum.
Hocama katılıyorum.Konuşmayın, muhatap olmayın, yalnız takılın.
Sağolun hocam.Bunu biz yaşamadığımız için senin hayatına yön veremeyiz. Ancak akıl danışmak için bizim fikirlerimizi dinleyebilirsin. Ben senin yerinde olsaydım o insanlar ile arkadaşlığımı kesinlikle bitirirdim. Tabii ki buna sen karar vereceksin.
Hocama katılıyorum.
Havali biri oldugumu nerden cikardin ki ? Burasi ozgur bir platform, ben 30 kusur yasinda biriyim, konuyu acan arkadasin mesajini okuyunca ergenlik zamanlarim aklima geldi sahsi fikrimi belirtmek istedim. Burada gamsiz olmaktan kasit bu kadar basit meseleleri kafaya takmamaya ogrenmek. Ben de zamaninda boyleydim. Sana hic bir sey katmayacak, umurunda bile olmadigin insanlar icin gecenin bu saatinde burada tartisacak kadar kafaya takmak iyi bir sey degil. Iyi oldugunu hissettigin seye odaklan ve kendi yoluna bak. Fikirlerini onemseyen, ve fikirlerini onemsemeye degecek insanlar kendiliginden karsina cikacak.Gamsız olmak iyi değil havalı dostum
Ne boş yapmışlar :d adam cevap bile vermemiş kâle alıp. Reddet tabii ki kendine saygın olsun yalnız elinde kadehli arkadaş o pp yeri buramı adam şansını buradada deniyor.
O korku asıl tehlikeli olanı ama artık dostoyevski kitaplarını okuyarak bu korkuyu az da olsa yönetmeyi öğrendim.Açıkcası tek olsamda o korkuyu bir şekilde anlattım doğuştan sosyal kaygı gibi şeylere sahip olan insanlara diyecek lafım yok ancak benimde böyle yapmacık arkadaşcıklarım var yüzlerine bile bakmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.