En az 1.5 sene bu insanlarla işim var. Sürekli zayıf noktalarımdan vuruyorlar. Okulu bitirdikten sonra hepsiyle iletişimi keseceğim. Ama dediğim gibi tam 1.5 sene bunlarla nasıl başa çıkacağım?
Hocam bizim okul getto mahallesinden beter. Her (3 harfli b ile başlıyor k ile bitiyor malum teknopat) yiyorlar. Kimse bir şey demiyor ama bir gün forma giymeyince üzerime çöküyor tüm öğretmenler.
Para sorunum yok, ancak bi telefona 20k vermek istemediğim için bir tık eski bir telefon kullanıyorum. Hiç birşey bulamazlarsa onla dalga geçiyorlar. Benim ailemde 2 maaş var. Kendileri babaları asgari ücret ailelerine acımadan 30k lık telefonlarla geziyorlar. Ben biraz daha değişik davrandığım için hemen dalga geçiyorlar.
Bileşenler:Ventus GTX 1660 Super AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor Monitör: Casperın Eski Siyah Monitör'ü İşletim Sistemi: Windows 10 Ana kart: Gigabyte A320M-S2H
Hocalar hiç bir şey yapmıyorlar. Karne günü okul forması giymediğin için hayatını karartmakla tehdit edip, sınıfta birinin kafasını yaranları kasıtlı gıcığına yapar gibi sarılıp öpüyorlar. Sana bişey diyen olursa bana gel falan diyorlar gıcığına
En az 1.5 sene bu insanlarla işim var. Sürekli zayıf noktalarımdan vuruyorlar. Okulu bitirdikten sonra hepsiyle iletişimi keseceğim. Ama dediğim gibi tam 1.5 sene bunlarla nasıl başa çıkacağım?