Dışlanmak

1 tane arkadaşım var sınıfta genelde ona zorbalık yapıyorlar onu savunduğum için dışlanıyorum

Dostum onları takma. Bak bende takmıyorum. Z kuşağı 5 para etmez zaten.

Z kuşağındanım ama cidden yaşıtlarımın çoğu aynı ne yapsam kötü oluyorum o yüzden artık sadece iyi davranıp bana zararı olan herkesi kendi haline bırakıyorum

Z kuşağındanım ama cidden yaşıtlarımın çoğu aynı ne yapsam kötü oluyorum o yüzden artık sadece iyi davranıp bana zararı olan herkesi kendi haline bırakıyorum
Ben iyilik de yapsam kötülükde yapsam (yapmıyorum ama yinede)
sevilmiyorum.
Z Kuşağı sanırım 2010 dan başlıyor ben 2011 im.

Ben iyilik de yapsam kötülükde yapsam (yapmıyorum ama yine de)
Sevilmiyorum.
Z Kuşağı sanırım 2010'dan başlıyor ben 2011'im.

2000 yıllarından başlıyor diye biliyorum ^^. Dediğim gibi öyle insanlar tarafından sevilmek zorunda değilsin sen kendi derslerine ve başarına odaklan onlar ileride pişman olurken sen onlardan çok uzakta yürüyor olursun emin ol

Denedim ben öylesine oturduğum zaman bile dalga geçerler bu ne durum?
Bide Z Kuşağı sanırım 2010 da bitiyor diyecekdim.

Cok dogru. Sirf yanliz kalmayayim diye iki uc ergen cocukla geziyordum. Ortamda donen tek muhabbet cinsellik, baska hicbir konu yok. Sirf yanlizken utaniyorum diye sacma sapan konusmalara dahil olmanin mantiksiz olduguna karar verdim. Artik tek basima dolasiyorum, daha mutluyum diyebilirim.

Böyleki testten çıkan cevapla otizm olsaılığım çok fazla bide foto koyayım.

Böyleki testten çıkan cevapla otizm olsaılığım çok fazla bide foto koyayım.
Arkadaşlar tam anlamadım şimdi bende asperger varmıdır?

Denedim ben öylesine oturduğum zaman bile dalga geçerler bu ne durum?
Bir de Z Kuşağı sanırım 2010 da bitiyor diyecekdim.

Öyleyse sınıf değişimi deneyin veya sınıf hocanızla konuşun başarınızdan önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…