Evet uygun diş macunları ile günde 2 defa fırçalayarak olur ancak 2-3 hafta süre ve devamlılık gerekli. Haftada bir kullanabileceğiniz ağır macunlarda var onlarla da destekleyebilirsiniz. Sigara, kahve tüketmeyen biri olarak düzenli diş fırçaladığım için dişlerim beyaz.Arkadaşlar merhaba.
Bu konu hakkında fikriniz nedir? Şu an diş beyazlatma operasyonu yaptıramam.
Muhtemelen diş macununuz kötü. Ne kullanıyorsunuz?Kahve, sigara, alkol, çay bile tüketmeyen biri olarak beyazlamıyorBir kahvaltıdan sonra bir de gece yatmadan önce fırçalıyorum. Bilmiyorum belki beyazlar gittikçe.
Arkadaşlar merhaba.
Bu konu hakkında fikriniz nedir? Şu an diş beyazlatma operasyonu yaptıramam.
Gayet normal, mine yarı saydamdır, altındaki dentin sarımsı renktedir. Bu nedenle doğal dişler saf beyaz olmaz. Bu yuzden dişin doğal rengi büyük ölçüde genetik faktöre bağlıdır diyebiliriz.Bu duruma kimse evet veya hayır diyemez ben dişlerini düzenli olarak fırçalayan biriyim fakat dişlerim beyazlamıyor bu herkeste farklıdır sigara vs de yok ona rağmen sarılık var.
Hocam benim dışım baya sarılaştı. Sigara içmiyorum. Kahve fazla içmiyorum sadece baya çay içiyorum şimdiki işimde.Evet uygun diş macunları ile günde 2 defa fırçalayarak olur ancak 2-3 hafta süre ve devamlılık gerekli. Haftada bir kullanabileceğiniz ağır macunlarda var onlarla da destekleyebilirsiniz. Sigara, kahve tüketmeyen biri olarak düzenli diş fırçaladığım için dişlerim beyaz.
Ben kullandığım ürünleri sizinle paylaşayım.Siz bana diş beyazlatma için hangi diş macununu önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.