Dişler diş macunu kullanılarak beyazlar mı?

Arkadaşlar merhaba.

Bu konu hakkında fikriniz nedir? Şu an diş beyazlatma operasyonu yaptıramam.
Evet uygun diş macunları ile günde 2 defa fırçalayarak olur ancak 2-3 hafta süre ve devamlılık gerekli. Haftada bir kullanabileceğiniz ağır macunlarda var onlarla da destekleyebilirsiniz. Sigara, kahve tüketmeyen biri olarak düzenli diş fırçaladığım için dişlerim beyaz.

Dişler yapısı gereği tamamen beyaz olamaz zaten, herhalde o derece bir beyazlıktan bahsetmiyorsunuzdur. Her gün yemekten sonra (özellikle günün son öğününden sonra) dişlerinizi fırçalayarak ve haftada 1-2 kez yüksek florürlü diş macunu kullanarak, 2-3 hafta içinde olabilecek en beyaz hale ulaşabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba.

Bu konu hakkında fikriniz nedir? Şu an diş beyazlatma operasyonu yaptıramam.

Bu duruma kimse evet veya hayır diyemez ben dişlerini düzenli olarak fırçalayan biriyim fakat dişlerim beyazlamıyor bu herkeste farklıdır sigara vs de yok ona rağmen sarılık var.

Bu duruma kimse evet veya hayır diyemez ben dişlerini düzenli olarak fırçalayan biriyim fakat dişlerim beyazlamıyor bu herkeste farklıdır sigara vs de yok ona rağmen sarılık var.
Gayet normal, mine yarı saydamdır, altındaki dentin sarımsı renktedir. Bu nedenle doğal dişler saf beyaz olmaz. Bu yuzden dişin doğal rengi büyük ölçüde genetik faktöre bağlıdır diyebiliriz.

Evet uygun diş macunları ile günde 2 defa fırçalayarak olur ancak 2-3 hafta süre ve devamlılık gerekli. Haftada bir kullanabileceğiniz ağır macunlarda var onlarla da destekleyebilirsiniz. Sigara, kahve tüketmeyen biri olarak düzenli diş fırçaladığım için dişlerim beyaz.
Hocam benim dışım baya sarılaştı. Sigara içmiyorum. Kahve fazla içmiyorum sadece baya çay içiyorum şimdiki işimde.

Ben dişimı uzun süredir diş macunsuz fırçalıyorum (bunun dışında diş arası fırçası ile gargara kullanıyorum) (bir ara florür zararlı diye bir şey okumuştum - ama bu yüzden diş macunu kullanmayı bırakmak saçma bence zira günlük hayatta zararlı bir sürü şey kullanıyorum).

Siz bana diş beyazlatma için hangi diş macununu önerirsiniz?

Siz bana diş beyazlatma için hangi diş macununu önerirsiniz?
Ben kullandığım ürünleri sizinle paylaşayım.

Günde iki defa kullanıyorum bu macunu, içeriğinde %2 hidrojen peroksit var bu yüzden güçlü:
Tavsiye ederim ancak diş eti hassasiyetin varsa kullanma, eğer var diyorsan başka öneride bulunabilirim.

Gargara için florürsüz ürün çok aradım ancak ülkemizde bulamadım, bu gargarayı tavsiye ederim beyazlama eğilimi görene kadar kullanın sonra bırakabilirsiniz:

Haftada bir de bu macunu öneririm, ben hala düzenli kullanıyorum beyazladıktan sonra bırakmadım:

Gargarayı bende sizin gibi dişlerimde sarılık varken kullanmaya başladım, şu an beyazladığı için kullanmıyorum. Düzenli fırçalama yetiyor. Diş fırçanızıda 2-3 ayda bir yenileyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı