Yasak ise yaktım çıranı.
n11.com'dan Opalescence Beyazlatıcı Diş Macunu 133 gr SKT 09/2023 YENİ ÜRÜN seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Diş Macunu ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11'de! Kampanyalı Diş Macunu modelleri için hemen tıkla.

n11.com'dan Ultradent Opalescence Pf %16 Ev Tipi Tekli Şırınga seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Diş Beyazlatıcı ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11'de! Kampanyalı Diş Beyazlatıcı modelleri için hemen tıkla.

Linkler temsili istediğin yerden temin et orjinal olduğuna dikkat ederek tabi. Macunu günde istediğin kadar kullanabilirsin hiç bir sıkıntısı yok. Minimum 2 kere olursa çok iyi olur. Ben günde 3 veya 4 kere fırçalıyorum aksi halde rahat edemiyorum.  Jeli kullanabilmen için devlet veya özelden bir doktorla görüşüp damaklık alman gerekiyor. Yok ben dişime sürer öyle kullanırım dersen olmuyor, jeli yutuyorsun uyurken para da boşa gidiyor. Jeli bilinçsizce kullanırsan dişlerin açısından büyük tehdit oluşturuyor onu söyliyeyim. Her dişe küçücük taş parçası kadar koyman gerekiyor. Fazlası hem hassaslaştırır hem ziyan. Gece yatmadan kullanman gerekiyor ve altlı üstlü kullanırsan çeneni yorar, ağrı ve acı hissedebilirsin. Haftada bir kere bir gece üst diğer gece alt şeklinde kullanırsan hiç sıkıntın olmaz. Dişlerin belli beyazlığa ulaştıktan sonra bırak artık. Hemen etkisini bekleme. 2 - 3 gün veya 2. kullanımda etkisini gösterebiliyor. 1 tüp şırınga 1 sene yeter sana. Dediğim gibi bilinçsizce ve aşırı hırsla kullanırsan çok büyük zarar. Dişlerini eline alabilirsin. Yılda 1 tüp kullanıyorum hatta artık 2 ayda bir uygulama yapıyorum desem yeridir. 4 sene olucak kullanmaya başlayalı.Sorun olursa yardımcı olurum. Başka marka denemedim, doktorum bunu önermişti bende ürünü sevdim kullanıyorum, çok fazla memnunum.
Edit: Kullandığın günün sabahında kalkar kalmaz dişlerini çok iyi fırçala.