Dişlerim çürüyor

Derde bak arkadaş. Keşke şu günlere geri dönsek. Arkadaşlar bu konuyu açmamdan 1 ay sonra eski diş sağlığıma geri döndüm. İnsan uzun süre sağlıklı yaşayıp bir anda sağlığına gelen en ufak bir pürüzde alt üst oluyor, ya da en azından ben de böyle. Sallayın; zaten 50 yıllık ömrümüz var. Eğlenin, okuyun, gülün, fantezi edinin, hayal gücünüzü kullanın, özgün arkadaşlar edinin, değerli fikirlerinizle forumu güzelleştirin. Sağlıcakla kalın...

Küçük çürükler varsa ilerler, fırçalama ile geçmeyebilir. Dişçiye git onları temizler gerekirse dolgu yapar vs.

Diş macunu konusunda ucuzluğa kaçmamayı öneriyorum.

Kaliteli misvağı nereden bulabilirim? Yardımcı olur musunuz?

Diş ipi kullanımından sonra sallanmaya başladı. Bırakayım mı sizce?
Sende diş eti cekilmesi bile var, diş taşı temizlet. Ayrıca çekilmenin nedeni dislerini yanlış fircalaman, onu düzelt. Her fircalamadan sonra kaiteli gargara kullan. Yatmadan önce 30 dakika kadar ağzını Okaliptus yağı ile çalkala, başka oneriyi sadece doktor verebilir. Son olarak şekerin olabilir mi?

Merhaba hocam geçmiş olsun.
Benim de dişlerim çürüyor ve çok çürük var yaklaşık 10-12 tane, çekilmesi gereken implant gerekenler falan var ama neden oluyor fırçalamama rağmen anlayamadım.
Eski sağlığına nasıl kavuştunuz ne yaptınız öğrenebilir miyim?
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…