Dişlerinizin Kaçı Çürük?

Dişlerinin kaçı çürük

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5 ve Daha fazlası

• Hiç yok :)

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
1 tane var oda dişin yan tarafında ilginç bir yerde abim dişçi, normalde diş ordan çürümez yapısal doğuştan bi durum dedi iyi bakarsan dolgu gerekmez dedi bakalım inşallah gerekmez [emoji3]

0. Fazla abur cubur yemem, arada sırada fırçalarım. Sadece biraz dişlerim yamuk, yakın zamanda diş teli taktıracağım zaten.

Bende çürük yok demiştim ama en son ne zaman dişlerimi fırçaladığımı hatırlamıyorum 😂😂 Yalnız okul zamanı her gün fırçalıyordum. Tek sorunum dişlerimin arasındaki mesafe yok denecek kadar az.

20 yaşındayım. Son 7-8 yıldır adam akıllı sabah-akşam fırçalarım. Ama 7-8 yaşındaki gerek kardeşlerim, gerekse akrabalarımın çocukları 5-10 arası çürükle geziyor. Bende hiçbir şey yok. Diş doktoruna ilk defa 19 yaşında gittim. Ne yapıyorsan yapmaya devam et dedi.

3 implant var. Toplam 9 porselen. Ayrıca 8 tane o porselenler dışında kanal tedavi görmüş var. İlerki yıllarda onlarda aday yani :) Diş işi büyük oranda genetiktir. Kimisi gözü gibi bakar, diş ipi kullanır, dil fırçası kullanır ama 20 yaşında başlar çürümeye. Kimisi dişini fırçalamaz, ağzı lağım gibidir, bırak çürümeyi sararmaz bile dişleri :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı