Dişli Krampon kayar mı?

MR.assassin's

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, dişli bir krampon alacağım ama dışarıda da oynamak istiyorum, yani kayar mı okulun bahçesinde de oynamak istiyorum kayıp yere düşebilir miyim?

Toprak zeminde kaymaz ama taş zeminde kayabilir. Oyun oynayacağınız ortama göre seçmenizi tavsiye ederim.
Toprak değil ben daha çok okulda ve okul dışı zamanlarda oynamak için alacağım yani kilit taşlarının bulunduğu bir zemin ama okulun yeni açılacak olan spor salonunda da oynayacağım.

Amatör kramponlardan alın eğer amacınız dışarıda oynamak ise. Adidas Nitrocharge 4.0 öneririm. Yarı profesyonel modelini kullanıyorum. Memnunum.

Beton zeminde kayar çivili ayakkabılar dostum. Sakatlık riski olabilir. Tavsiye etmem beton zeminde oynamanı o ayakkabılar ile. Normal spor ayakkabılar ile oynaman taraftarıyım.
Sakatlanma riski varsa uzak durayım zaten spor ayakkabı ile oynuyorum, maksat daha iyi zevk alabilmek içindi.

Amatör kramponlardan alın eğer amacınız dışarıda oynamak ise. Adidas Nitrocharge 4.0 öneririm. Yarı profesyonel modelini kullanıyorum. Memnunum.
Yani dışarıda oynamak için bir de spor salonunda hepsi bu.

Aynen, hocam bunlar iyi en yakın zamanda bir çift alacağım inşALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…