Disney+ Disney+ alınır mı?

Şu an Netflix aylık 77TL para ödüyorum son zamanlarda içerikler kalitesizleşti film dizilerinde sjw çok kullanmaya başladılar Disney kullanan var mı şu an genel olarak nasıl geçilir mi her filmde dizide Türkçe var mı?

Bence Netflix daha iyi ama en düşük paketi kullansaydınız ya şifreyi başkalarıyla paylaşmazsanız aynı.
1 ay al, dene kendi karar ver.

En mantıklısı hocam.

+1 %50 para iadesi olursa tadından yenmez 2 kişilik grup kur çok uygun bir fiyata gelir hem de kimse çakışmadan rahat rahat izler.

Yurt dışından birini bulursan günün aynı saatlerinde olmasına rağmen saat farkından dolayı çakışmaz.

Yurt dışından birini bulursan günün aynı saatlerinde olmasına rağmen saat farkından dolayı çakışmaz.

Hocam zaten 7 profil ve aynı anda 4 izlemeye kadar izin veriyor. Benim yukarıda belirtmek istediğim 2 kişi grup kurarsa atıyorum onun kardeşi vardır 2 kişi ortaksındır ama oda 3 kişi olarak girip izleyebilir böylece 4 sınırı hem geçilmez hem de çakışma olmaz. 4 kişilik grup kurunca genelde ful çekiyor.

Hocam zaten 7 profil ve aynı anda 4 izlemeye kadar izin veriyor. Benim yukarıda belirtmek istediğim 2 kişi grup kurarsa atıyorum onun kardeşi vardır 2 kişi ortaksındır ama oda 3 kişi olarak girip izleyebilir böylece 4 sınırı hem geçilmez hem de çakışma olmaz. 4 kişilik grup kurunca genelde ful çekiyor.

Ben öyle demek istemedim 1 kişilik alırsınız amerikadakiler akşam izler bizim için sabah biz akşam izleriz onlar için sabah olur yani demek istediğim buydu.

Şu anlık alınmaz bence. Eğer yıllık indirimli fiyattan alırsanız belki ama şunu unutmayın daha yeni bir platform ve çok az içerik var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı