Uygulamadan baksanız da sizi yine internet tarayıcısına atıyor. Genel olarak hesabınıza giriş yaptıktan sonra profil resminize tıklayarak önce Hesap daha sonra Üyelik sekmesinden aboneliğinizi görüntüleyin.Bulamadım kendi uygulamanızdan girip ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Disney+ aldım ve bitimine kaç gün kaldığını öğrenmek istiyorum. Nereden bakarım?
Sağ üstteki profil resminize tıklayarak hesap ayarlarına gidin ve oradaki üyelik kısmından mevcut aboneliğinizin faturasını görüntüleyin. Son ödeme tarihine kadar kullanabilirsiniz.
Bulamadım kendi uygulamanızdan girip ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Uygulamadan baksanız da sizi yine internet tarayıcısına atıyor. Genel olarak hesabınıza giriş yaptıktan sonra profil resminize tıklayarak önce Hesap daha sonra Üyelik sekmesinden aboneliğinizi görüntüleyin.Bulamadım kendi uygulamanızdan girip ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Uygulamadan baksanız da sizi yine internet tarayıcısına atıyor. Genel olarak hesabınıza giriş yaptıktan sonra profil resminize tıklayarak önce hesap daha sonra üyelik sekmesinden aboneliğinizi görüntüleyin.
Tarayicidan gir öyle görebilirsin. Uygulamadan gözükmüyor.
Abonelik faturanıza bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.