Disney+ nasıl elde ediliyor?

Emirteox

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıktan da gördüğünüz üzere, internetteki satıcılar Disney+ hesaplarını nasıl 1 ay garanti ile 5 lira gibi gülünç rakamlara satabiliyorlar?

Merhaba arkadaşlar, başlıktan da gördüğünüz üzere, internetteki satıcılar Disney+ hesaplarını nasıl 1 ay garanti ile 5 lira gibi gülünç rakamlara satabiliyorlar?

3 şekilde yapılabilir Türk lirasının pahalı olduğu bir ülkeden hesap temin edilebilir aynı hesabı başkalarınada satabilir ya da çaldığı hesapları satıyordur.

Başka bir yolu yok mudur mesela yurt dışı bir sağlayıcı örneğin Rus sitesi 50 rubleden Disney+ satıyor bu satıcılardan oradan alıp satıyor olma ihtimali var mı varsa hangi site?

Mesela ben satın almıştım, e-posta çok rastgele duruyordu ve domaini de Yahoo idi, sizce böyle bir şeyler var mı?

Başka bir satıcı 5 liraya bu şekilde satıyor?
1673717967152.png

Başka bir yolu yok mudur mesela yurt dışı bir sağlayıcı örneğin Rus sitesi 50 rubleden Disney+ satıyor bu satıcılardan oradan alıp satıyor olma ihtimali var mı varsa hangi site?

Mesela ben satın almıştım, e-posta çok rastgele duruyordu ve domaini de Yahoo idi, sizce böyle bir şeyler var mı?

Başka bir satıcı 5 liraya bu şekilde satıyor?
Eki Görüntüle 1632818

Tm hocam işte bu dediğim olay oluyor senin anlayacağın türden kullanıcı oluşturuyorsun aynı evin içinde oda oluşturuyorsun şifre koyuyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı