Disney Plus Türkiye'de saat 07:39'da kullanıma sunuldu!

Merhaba. Bugün sabah saat tam 07:49 tarihinde Disney Plus Türkiye genelinde kullanıma sunulmuştur. Abone olanlar, direkt kullanabilir.
Ancak, Disney Plus'ta şimdilik yurt dışındaki ülkelere sunulan her içeriğin ülkemizdeki Disney Plus'ta olmadığını fark ettim. O içeriklere ulaşmak için VPN kullanmanız gerekebilir.

Disney Plus'ın kullanıma açıldığı ile ilgili bana saat 07:39'da bir mail bildirimi geldi. Anında siteye giriş yaptım, zaten önceden abone olmuştum.
Çocukluğumun favorilerinden biri olan "Hayal Avcıları" orijinal adıyla "Imagination Movers"ı izlemenizi öneririm. Ayrıca yakında House of Mouse yayınlanabilir.
Disney Plus, böyle görünüyor:

Eki Görüntüle 1419067
Ben çıktığı gibi aile paketi aldım ama bunu da öğrendiğim iyi oldu teşekkürler 😂
 
Ben Disney Plus'ta birçok şey izledim, bitirdim. Hayal Izcileri'ni öneririm.

Bu arada ben tükettiğim gibi, üretiyorum da. Evde endüstri standartlarında (Disney içeriklerini seslendirmekte kullanılan stüdyo programı) olan programı kullanıyorum. Adı Pro Tools. Emek vokal kaydı bile yapıyorum. Arka seslerim toplam 12 kayıt içermektedir. Ön tarafta ise 1 tane solo ön vokal ve 1 adet ise kısa bir seslendirme parçası bulunmaktadır. Görüşünüz nedir? Disney Plus'tan dinlediğiniz kaliteye çok yakın kalitede kayıtlar yapıyorum ev şartlarında. Aynı zamanda çevirisi de bana ait. Sesler de öyle. Ses mühendisliğini de evde kendim yapıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı