Aşırı derecede almak istiyorum oyunun güzel olduğuna kesinlikle inanıyorum. Şu anda Steam'de ilkbahar indirimde düştüğü fiyatla dispatch almaya değer mi?
Aşırı derecede almak istiyorum oyunun güzel olduğuna kesinlikle inanıyorum. Şu anda Steam'de ilkbahar indirimde düştüğü fiyatla dispatch almaya değer mi?
İdare eder bir oyun ama oyunun yarısı sinematik(seçim vs.) yarısı operatörlük. 11 dolara ARK, Hades 2, Detroit Become Human, The Witcher 3 veya üstüne 4 dolar daha koyup Cyberpunk 2077, Forza Horizon 5 felan alabilirsiniz. (Saymadığım bir sürü oyun var)
İdare eder bir oyun ama oyunun yarısı sinematik(seçim vs.) Yarısı operatörlük. 11 dolara Ark, Hades 2, Detroit Become Human, The Witcher 3 veya üstüne 4 dolar daha koyup Cyberpunk 2077, Forza Horizon 5 falan alabilirsiniz. (saymadığım bir sürü oyun var)
Size kalmış da bana göre indirimler varken 12 dolar yarısını oynayabildiğin bir oyuna vermek saçma olur. Bunun Chapter ikisi üçü var. sıkıntı biraz. Ama parasal sıkıntıyı geçersek oyunu alabilirsin tabi oynamak istiyorsan. İyi oyundur biraz metası geçti geç kaldın