JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 3 Eylül 2021 #1 Tam verim alır mıyım? Bir de dönüştürücü önerir misiniz? Laptop girişi olarak 1x Mini Display Portu 1.2 ve 1x Mini Display Portu 1.3 bu var. Aldığım monitör ise https://www.itopya.com/viewsonic-27-vx2718-pc-mhd-165hz-hdmi-dp-fhd-curved-gaming-monitor/ Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2021
Tam verim alır mıyım? Bir de dönüştürücü önerir misiniz? Laptop girişi olarak 1x Mini Display Portu 1.2 ve 1x Mini Display Portu 1.3 bu var. Aldığım monitör ise https://www.itopya.com/viewsonic-27-vx2718-pc-mhd-165hz-hdmi-dp-fhd-curved-gaming-monitor/
Cyberilia Megapat Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 271 Makaleler 6 Çözümler 1 Yer Ankara İncek Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Atılım Universitesi Yazılım Muhendisliği 3 Eylül 2021 #2 Evet alırsınız. Artı 0 Eksi
becy Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 467 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #3 Zaten monitöründe de DP var, alacağın dönüştürücü sadece miniyi standarta çevirecek, teknoloji aynı. Ben Baseus Enjoyment Mini Displayport To Displayport Çevirici Kablo, 1.5 M, Siyah/Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar ürününü kullanıyorum, memnunum, 1 hafta önce 80tl civarında almıştım. Artı 0 Eksi
Zaten monitöründe de DP var, alacağın dönüştürücü sadece miniyi standarta çevirecek, teknoloji aynı. Ben Baseus Enjoyment Mini Displayport To Displayport Çevirici Kablo, 1.5 M, Siyah/Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar ürününü kullanıyorum, memnunum, 1 hafta önce 80tl civarında almıştım.
KS KS JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 3 Eylül 2021 #4 becy dedi: Zaten monitöründe de DP var, alacağın dönüştürücü sadece miniyi standarta çevirecek, teknoloji aynı. Ben Baseus Enjoyment Mini Displayport To Displayport Çevirici Kablo, 1.5 M, Siyah/Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar ürününü kullanıyorum, memnunum, 1 hafta önce 80tl civarında almıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam mevcut değil diyor. Başka öneriniz var mı? Cyberilia dedi: Evet alırsınız. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
becy dedi: Zaten monitöründe de DP var, alacağın dönüştürücü sadece miniyi standarta çevirecek, teknoloji aynı. Ben Baseus Enjoyment Mini Displayport To Displayport Çevirici Kablo, 1.5 M, Siyah/Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar ürününü kullanıyorum, memnunum, 1 hafta önce 80tl civarında almıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam mevcut değil diyor. Başka öneriniz var mı? Cyberilia dedi: Evet alırsınız. Genişletmek için tıkla...
becy Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 467 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #5 Şu ürünün de konstrüksiyonu düzgün duruyor: Ugreen 4K Mini DisplayPort to DisplayPort Dönüştürücü Kablo 1.5 Metre Siyah Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Artı 0 Eksi
Şu ürünün de konstrüksiyonu düzgün duruyor: Ugreen 4K Mini DisplayPort to DisplayPort Dönüştürücü Kablo 1.5 Metre Siyah Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor