Display Port İle PC Açılmıyor

MertOlmez

Hectopat
Daha fazla  
Bundan 2 hafta önce RX 570'li bilgisayar topladım, ilginçtir ki bilgisayarı açmadan önce HDMI takıyorum bilgisayar açılıyor, açıldıktan sonra display portu taktığım zaman sıkıntı yaşamıyorum. Bilgisayarı kapatıp Display portu taktığım zaman bilgisayara sadece güç geliyor fanlar dönüyor ama bilgisayar açılmıyor kapatma düğmesine bastığım zaman da herhangi bir tepki vermiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Monitörün nedir?
Anladığım kadarıyla, bilgisayar çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor diyorsun.
Monitörünün menü ayarlarında input select yani giriş seçimini, otomatik veya Display Port yap.

Monitörün nedir?
Anladığım kadarıyla, bilgisayar çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor diyorsun.
Monitörünün menü ayarlarında input select yani giriş seçimini, otomatik veya Display Port yap.
Otomatikte zaten ama mesela display porta taktığım zaman klavye ve mouse'nin ışıkları yanmıyor. Doğal olarak pc açılmıyor tabii

Otomatik ten DP ye alarak denedin mi hiç.
Display Port'a takınca PC hiç mi açılmıyor, yoksa görüntü mü gelmiyor.
Bir de tam tersi denedin mi Display Port ile açıp ardından HDMI ile bağla bakalım.

Otomatik ten DP ye alarak denedin mi hiç.
Display Port'a takınca PC hiç mi açılmıyor, yoksa görüntü mü gelmiyor.
Bir de tam tersi denedin mi Display Port ile açıp ardından HDMI ile bağla bakalım.
Ekrana görüntü gelmiyor sizin dediğinizi de yaptım display port takılıyken HDMI taktığım zaman da çalışmıyor. HDMI takıyorum her şey yolunda ama display portu taktığım zaman pc açılıyor power tuşu falan çalışmıyor.

Display Port larda belki sıkıntı olabilir, ya da farklı bir kablo ile deneme şansın varsa, farklı kablo dene.
Enteresan bir durum.
Daha önce çalışıyor muydu da böyle oldu yoksa, ilk denemede mi oldu bu.

Pc toplar toplamaz display portla denedim açılmadı 😁 korktum ben de HDMI ile denedim açıldı toplayali 2.5 hafta oldu

Parçaları sen mi topladın yoksa, hepsini bir yerden falan mı aldın.
O zaman direk aldığın yere götür bence.
Ya da ayrı aldıysan bile topladığın yere durumu bildir, beklediğin hata bu zamana kadar bence.
Belli ki bir sorun var donanım da.

Parçaları sen mi topladın yoksa, hepsini bir yerden falan mı aldın.
O zaman direk aldığın yere götür bence.
Ya da ayrı aldıysan bile topladığın yere durumu bildir, beklediğin hata bu zamana kadar bence.
Belli ki bir sorun var donanım da.
Hepsi farklı yerlerden ama anlayamadım sorunu

Kardeş bu sorunun bende senin gibi yaşamaya devam ediyorum çözebildin mi bari DisplayPort takılıyken pc açılmıyor hiç bi şekilde tepki vermiyor vga hdmi ile çalışıyor çok tuhaf

Technopat Haberler

Geri
Yukarı