Display Port kablo tavsiyesi

Piyasada 1.4 versiyonunda kablo kalmadığı için mecburen 1.2 alacağım. Paugge markalı olan kablo her ne kadar iyi olsa da, o kadar para vermek istemiyorum. Baktığım diğer iki kablo da iyi yorumlara sahip. Sizce ikisi arasından hangisini almalıyım? Lütfen Paugge önermeyin...

Son düzenleme:
Alışveriş yaparken sitelere yazılan yorumları önemsemeyin. Bilgisayardan hiç anlamayan insanlar da alıyor o parçaları. Sisteme takıyorlar, çalıştığını görünce de "F/P canavarı, harika ürün, çok memnunum." diye yorum atıyorlar. Bunun sebebini de hepimiz çok iyi biliyoruz.

İkisi arasından HP olanı öneririm, alternatif öneri isterseniz de bütçenizi belirtin.

Sizce aralarında fark var mı? Neden model adı olarak farklılar?
Alışveriş yaparken sitelere yazılan yorumları önemsemeyin. Bilgisayardan hiç anlamayan insanlar da alıyor o parçaları. Sisteme takıyorlar, çalıştığını görünce de "F/P canavarı, harika ürün, çok memnunum." diye yorum atıyorlar. Bunun sebebini de hepimiz çok iyi biliyoruz.

İkisi arasından HP olanı öneririm, alternatif öneri isterseniz de bütçenizi belirtin.

Birinci attığınız reklam olduğu için açılmıyor. Adını arattığım zaman da USB to USB kablo çıkıyor.

Son düzenleme:
Aralarında pek bir fark göremedim aslında. Siz en iyisi bütçenizi söyleyin ben öneri yapayım. Bu ikisini de almanızı tavsiye etmiyorum. Attığınız HP iyiydi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı