Display Port kablosu önerisi

Kaliteli önerir misiniz dediğiniz için bildiğim en iyi kabloyu önerdim. :) Mutlaka ucuz alternatifleri de vardır.

Peugge kullanıyorum ve çok memnunum. Pahalı diyebilirsiniz ama kesinlikle üzecek bir kablo değil. Piyasadan ucuza kapatayım derken daha fazla zarara giriyorsunuz beğenmeyip habire değiştiriyorsunuz. Sabancının sözüydü sanırım, "ucuz alacak kadar zengin değilim" :) :D

Digitus AK-340100-020-S DisplayPort Bağlantı Kablosu DP Erkek - DP Erkek 2m
Minimum alıcağınız bu olsun. 1.5 sene önce arkadaşıma bu modeli aldırttım halen memnun sıkıntısı yok. Digitüs kaliteli bir markadır ve bu modelini de tavsiye ederim.
Bu kablo nasıldır?
Alman menşeili bir marka. Bu model nedir, neyin nesidir bilgim yok açıkcası ama giriş seviyesi bu modellerde aman aman bir fark olduğunu zannetmiyorum.

Kablo bu arkadaşlar ne oluyor da çok memnun kalıyorsunuz merak ettim 😀
Uzun vadede problem sunmaması (ekran titremesi, bulanıklık vs), bazı ürünlerin dışında kullanılan kauçuk berbat olabiliyor hiç olmadık bir yerde kolayca yıpranabiliyor en basitinden memnuniyet denilince bunlar örnek verilebilir.
Bana displayport kablomu sorgulattırdınız durup dururken ben niye bu kablodan çok memnun değilim dedim 😀
İşte bu kötü olmuş.😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı