Display Port no signal sorunu

Dipperr

Hectopat
Merhabalar, sıklıkla bu sorunla karşılaşıyorum. Kapatıp biraz bekleyince ya da kabloları çıkarıp takınca düzeliyor. Bazen de saatler sürüyor görüntünün gelmesi ancak sonunda görüntü alıyorum. BIOS güncel değil. Sebebi BIOS mudur? Anakartım MSI MPG Z390 GAMING Plus.

Hayır, yine sorun olabilir. Farklı bir kablodan kastım DVI, HDMI bir kabloyla deneyin. Eğer sorun olmuyorsa farklı bir kabloda DP Boot sorunu yaşıyorsunuz demektir tıpkı benim gibi.

Hayır, yine sorun olabilir. Farklı bir kablodan kastım DVI, HDMI bir kabloyla deneyin. Eğer sorun olmuyorsa farklı bir kabloda DP Boot sorunu yaşıyorsunuz demektir tıpkı benim gibi.
Farklı bir kabloda DP boot sorunu nedir ? Herhangi bir çözümü yok mu ? Müsait olunca HDMI ile deneyip yazacağım.

Şöyle söyleyeyim. Aynı sorunu ben de yaşadım. DP kablosu takılıyken sistem Boot edilemiyor. Kabloyu çıkarıp bilgisayar açıldıktan sonra tekrar kabloyu takınca açılıyor. Sorun bu mudur?

Şöyle söyleyeyim. Aynı sorunu ben de yaşadım. DP kablosu takılıyken sistem Boot edilemiyor. Kabloyu çıkarıp bilgisayar açıldıktan sonra tekrar kabloyu takınca açılıyor. Sorun bu mudur?
Hayır maalesef. Sadece görüntü gelmiyor. Bazen düzeliyor kabloyu çıkarıp takınca ancak çok nadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…