Display Port to VGA Dönüştürücü 1080p 60 Hz İçin Yeterli mi?

EgeÇamlıkaya

Hectopat
Daha fazla  
Sistemimde Galax GTX 1060 6GB EX-OC ekran kartı var. Monitörüm HP 24EA (IPS panel)1 VGA 1 HDMI girişli. Ekran kartımdaysa 1 HDMI, 1 Display Port, 1 DVI port çıkışı var. Aynı monitörden bir tane daha alıp çift ekran yapmak istiyorum. İlk monitörüm HDMI girişine bağlı. Aklıma takılan soruysa elimde 1 adet Display Port to VGA dönüştürücü kablosu var. 2. monitöre VGA ile görüntü versem gecikme süresi farkı veya performans düşüşü gibi şeyler yaşar mıyım? Display Port to HDMI dönüştürücü bulsam daha mı iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p'de 60 Hz alırsınız ancak çevirici kullanılacağından dolayı gecikme süresini etkileyebilir.
Profesyonel kullanım için çeviriciler pek uygun değil.

1080p'de 60 Hz alırsınız ancak çevirici kullanılacağından dolayı gecikme süresini etkileyebilir.
Profesyonel kullanım için çeviriciler pek uygun değil.
O zaman ne yapmamı önerirsiniz bunları genişleterek tek ekranmış gibi kullanmak istiyorum ve çerçevesi neredeyse olmadığından bu monitörün aynısından yanına koyarsam çok hoş gözükeceğini düşünüyorum. Display portlu monitörleri tercih etmemi mi önerirsiniz ? Bir diğer sorumsa IPS panelin yanına 75 Hz VA panel monitör alsam aradaki renk farkı çok olur mu ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı