Çözüldü Display to HDMI converter ile 75 Hz alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

French ArKaDaTa

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle ben yeni monitör aldım G2260 AOC'un 75 Hz'ye 1MS bu monitörümüz. Benim kasada DP girişi yok. 75 Hz oynamak için DP ile bağlayacağım. Bunun için şu DP to HDMI dönüştürücüyü almayı düşünüyorum. Ekrana DP takılacak kasaya ise HDMI. Acaba 75 Hz görüntü alabilir miyim? Yani dönüştürücü olduğu için verdiği HZ performansının düşmesi gibi bir konu söz konusu değil değil mi?

Dosya Ekleri

• 5.PNG
    5.PNG
    72,6 KB · Görüntüleme: 100
Çözüm
HDMI ile de 75 Hz görüntü alabilirsiniz.
DisplayPort girişi olan monitörlerde alınmıyor.
HDMI 1.4 kablo ile de alabilirsiniz 75 Hz görüntüyü.
DP alacağım direkt. Garanti FreeSync'de olacak hem.

Alakası yok, şu an HDMI ile 75 Hz görüntü almaktayım. Monitörüm'de DP girişi mevcut. Eğer HDMI sürümü yeterliyse desteklenen tüm çözünürlük ve Hz değerleri alınabilir. Ben kendim HDMI ile kullanmaktayım monitörüm de mevcutken DP girişi. Bilmeden yanlış bilgilendirmeyin.

hdmi.PNG
Bence sorun HDMI kullanman değil. Bunu demek istedim. Monitöre giden kablo bir aparat dışında yine aynı olacak. İyi bir HDMI kablosuyla 1080P 120Hz bile alabilmeniz gerekiyor. Ben sorunsuz şekilde 120Hz alabiliyordum. Arkadaş VGA ile 75Hz alıyor gerisini sen düşün 😀
FreeSync için kesin bir şey diyemem. Monitör sadece DP üzerinden yapmaya ayarlıysa bir şekilde FreeSync kullanma ihtimali var.

Bende Acer EK220QABI monitör var ben hem PS4'ü hem de PC'yi monitöre bağlamak istiyorum PS4 HDMI ile PC VGA to HDMI dönüştürücü ile bağlanacak (HDMI ekran kartına VGA monitöre) acaba ben 1920X1080 75Hz alabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı