Display’i Dvi-I Çevirme

Semh676767

Centipat
Merhabalar arkadaşlar rx 460 oem ekran kartım var çıkışları hdmi displayport şuan hdmiyı vgaya çevirip kullanıyorum.Monitöründe vga dvi i girişi var DisplayPortu dvi i çevirip monitöre dvi i kablo ile bağlasam görüntümde kalite artışı olur mu?

En kaliteli görüntü veren PORT DisplayPort'tur.

sonuçta vgaya çevirecegi için görüntü kalitesi anlamında bir fark olacagını düşünmüyorum vgadan vga almanla displaydan vga alman arasında fark yok sonuçta vga alıyorsun kaliteyi.Emin degilim fakat mantıklı gelmedi.

En kaliteli görüntü veren PORT DisplayPort'tur.
Sorumu cevaplamadı
Yanlış anladın sanırım şuan kullandığım vga kaliteyi arttırmak için displayportu dvi i ye çevirip dvi i kablo ile monitörüme bağlayacağım

Sorumu cevaplamadı

Yanlış anladın sanırım şuan kullandığım vga kaliteyi arttırmak için displayportu dvi i ye çevirip dvi i kablo ile monitörüme bağlayacağım
Bilgim yok ama en azından VGA dan iyi görüntü alırsın diye düşünüyorum. Deneyince yazda bizde öğrenelim.
(arkadaşlar soruyu anlamadan cevaplamış galiba )

Bilgim yok ama en azından VGA'dan iyi görüntü alırsın diye düşünüyorum. Deneyince yazda bizde öğrenelim.
(Arkadaşlar soruyu anlamadan cevaplamış galiba )

Bende öyle düşünüyorum zaten VGA çıkışıda yok ekran kartının onu da HDMI çeviricisi kullanıyorum bence de VGA'dan daha kaliteli olur yorumun için teşekkürler ne zaman denerim orası belli değil hastanede yatıyorum uzun zamandır ☺

Allah şifa versin dostum, geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…