Display’i Dvi-I Çevirme

Semh676767

Centipat
Merhabalar arkadaşlar rx 460 oem ekran kartım var çıkışları hdmi displayport şuan hdmiyı vgaya çevirip kullanıyorum.Monitöründe vga dvi i girişi var DisplayPortu dvi i çevirip monitöre dvi i kablo ile bağlasam görüntümde kalite artışı olur mu?

sonuçta vgaya çevirecegi için görüntü kalitesi anlamında bir fark olacagını düşünmüyorum vgadan vga almanla displaydan vga alman arasında fark yok sonuçta vga alıyorsun kaliteyi.Emin degilim fakat mantıklı gelmedi.

En kaliteli görüntü veren PORT DisplayPort'tur.
Sorumu cevaplamadı :)
sonuçta vgaya çevirecegi için görüntü kalitesi anlamında bir fark olacagını düşünmüyorum vgadan vga almanla displaydan vga alman arasında fark yok sonuçta vga alıyorsun kaliteyi.Emin degilim fakat mantıklı gelmedi.
Yanlış anladın sanırım şuan kullandığım vga kaliteyi arttırmak için displayportu dvi i ye çevirip dvi i kablo ile monitörüme bağlayacağım :)

Sorumu cevaplamadı :)

Yanlış anladın sanırım şuan kullandığım vga kaliteyi arttırmak için displayportu dvi i ye çevirip dvi i kablo ile monitörüme bağlayacağım :)
Bilgim yok ama en azından VGA dan iyi görüntü alırsın diye düşünüyorum. :) Deneyince yazda bizde öğrenelim.
(arkadaşlar soruyu anlamadan cevaplamış galiba :D )

Bilgim yok ama en azından VGA'dan iyi görüntü alırsın diye düşünüyorum. :) Deneyince yazda bizde öğrenelim.
(Arkadaşlar soruyu anlamadan cevaplamış galiba :D )

Bende öyle düşünüyorum zaten VGA çıkışıda yok ekran kartının onu da HDMI çeviricisi kullanıyorum bence de VGA'dan daha kaliteli olur yorumun için teşekkürler ne zaman denerim orası belli değil hastanede yatıyorum uzun zamandır ☺

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı