DisplayPort 2.1 kablo önerisi

|.naVih

Megapat
Yer
Orta Dünya
Daha fazla  
Meslek
Valar
Arkadaşlar 2.1 DP kablosu arıyorum ama bulamadım. Birkaç tane bulduğum ürünün VESA sertifikası yoktu o yüzden vazgeçtim. 2M olması lazım. Şimdiden teşekkür ederim. Bütçe önemli değil.

VESA sertifikalı DP 2.1 kablo Türkiye’de gerçekten çok az bulunuyor. Ben de ararken doğru düzgün seçenek görememiştim. Genelde Club3D ve Cable Matters’ın sertifikalı modelleri oluyor ama onlar da çoğunlukla yurt dışından geliyor. 2 metre ve VESA şart diyorsan büyük ihtimalle Amazon global dışında pek seçenek yok gibi duruyor. Türkiye içinden almayı düşünürsen kaliteli bir DP 1.4 ya da 2.0 kablo da iş görür, ben uzun süre sorunsuz kullanmıştım.

Ben de almayı düşünüyorum, laptop monitöre görüntü aktarmak istiyorum. Şu an bir tane var ama Allah'a emanet, çok dandik bir kablo. Görüntüyü ve FPS'yi etkiliyor mu sizce?

Ben de almayı düşünüyorum, laptop monitöre görüntü aktarmak istiyorum. Şu an bir tane var ama Allah'a emanet, çok dandik bir kablo. Görüntüyü ve FPS'yi etkiliyor mu sizce?
Paugge Dp 1.4 Vesa Sertifikalı Mini mini mi ne olduğunu belirtmemişsiniz ama eğer mini lazımsa bunu 2 yıldır kullanıyorum aşırı sağlamdır öneririm. Bu uymazsa bu markanın normalini bulabilirseniz çok memnun kalırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı