DisplayPort görüntü sorunu

KiviFor7

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım Gamepower monitörüm de 3 girişim var DVI, HDMI ve DP mevcut. Ekran kartımda da bu portlardan mevcut. Önceden farklı bir ekranı HDMI kablosunu VGA çevirerek kullanıyordum yeni aldığım monitörde Display Port kablosunu bağlayınca görüntü gelmiyor.
Ama HDMI ile bağladığımda tak diye görüntü geliyor. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntü çıkışını monitörden değiştiriyor musunuz? Otomatik tanımıyor olabilir tuşlardan çıkış modunu DP seçeneğine getirin.

Dosya Ekleri

• 97979797979.jpg
    97979797979.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 162
Son düzenleme:
Kablo olarak linktekini öneririm. Kaliteli ve sertifikalı bir kablo, sorununuzu çözmeyebilir ancak sertifikalı kaliteli kablo kullanmak her açıdan daha iyi.

Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım Gamepower monitörüm de 3 girişim var DVI, HDMI ve DP mevcut. Ekran kartımda da bu portlardan mevcut. Önceden farklı bir ekranı HDMI kablosunu VGA çevirerek kullanıyordum yeni aldığım monitörde Display Port kablosunu bağlayınca görüntü gelmiyor.
Ama HDMI ile bağladığımda tak diye görüntü geliyor. Yardım eder misiniz?
sebebi yüksek ihtimla ekran karı kasayı çok hareket ettirmişsen gitmiş olabilir ekran kartının slotu çünkü bendede var aynı sorun bendede renkler yok tam olarak

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı