Sapphire RX590 Nitro+ DisplayPort görüntü sorunu

Fthgklr

Centipat
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Yaklaşık 2 hafta önce kurmuş olduğum sistem:
  • Ryzen 5 3600X
  • MSI B450 GAMING Plus
  • RX590 8 GB
  • Corsair 16 GB(2x8GB) DDR4 3000MHz CL15
Windows kurdum, oyunları kurdum, yaklaşık 15 gündür sorunsuz kullanıyordum. Ta ki dün Windows güncelleme yaptıktan sonra. Kapattım sistemi, bugün açtığım zaman sisteme görüntü gelmedi. Monitör açılmadı, 2 monitör bağlıydı sisteme. Biri BenQ XL2411P DisplayPort, diğeri ise ASUS ML229H HDMI kablo ile bağlıydı. Güncelleme sonrası görüntü gelmedi BenQ'ya. MSI açtım, görüntü geldi ama inanılmaz bir kasma var, mouse hareket etmiyor, belli aralıklarla kendini refresh ediyor ekran. İşin içinden çıkamadım, ben de format attım. Sistem geldi ASUS ekran da HDMI ile bağlı olduğu için. BenQ HDMI ile bağlarsam sorunsuz çalışıyor ama çözünürlük hatası veriyor sürekli. DisplayPort takarsam bağlantı yok diyor. İki monitörü açarsam BenQ DisplayPort ve ASUS HDMI ile görüntü var ama yanıp yanıp sönüyor, müdahale edemiyorum. BenQ ise bağlantı yok diyor, tekrar başlatıyor kendini. Sisteme durduk yere ne oldu anlamadım. Şimdi yeniden format atıyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı