ganyotcu77 Femtopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #1 Monitör Asus VG27AQ3A DisplayPort'tan hiçbir şekilde ses alamıyorum. Her şeyi denedim forumda olan HDMI olarak algılıyor display seçilmiyor.
DisplayPort'tan hiçbir şekilde ses alamıyorum. Her şeyi denedim forumda olan HDMI olarak algılıyor display seçilmiyor.
HazretiBeyefendi Decapat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #2 ganyotcu77 dedi: DisplayPort'tan hiçbir şekilde ses alamıyorum. Her şeyi denedim forumda olan HDMI olarak algılıyor display seçilmiyor. Genişletmek için tıkla... DisplayPort görüntü için.
ganyotcu77 dedi: DisplayPort'tan hiçbir şekilde ses alamıyorum. Her şeyi denedim forumda olan HDMI olarak algılıyor display seçilmiyor. Genişletmek için tıkla... DisplayPort görüntü için.
Opikanaba Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 602 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 SUPER I3 12100f 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #3 HazretiBeyefendi dedi: DisplayPort görüntü için. Genişletmek için tıkla... Siz monitöre DisplayPort dışında ses için bir şey mi takıyorsunuz.
HazretiBeyefendi dedi: DisplayPort görüntü için. Genişletmek için tıkla... Siz monitöre DisplayPort dışında ses için bir şey mi takıyorsunuz.
Gökkayahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #4 Windows mu kullanıyorsunuz? Buradan çıkış kaynağını DisplayPort olarak seçin. Kısaca Win+Ctrl+V kombinasyonu ile de bu menüyü açabilirsiniz.
Windows mu kullanıyorsunuz? Buradan çıkış kaynağını DisplayPort olarak seçin. Kısaca Win+Ctrl+V kombinasyonu ile de bu menüyü açabilirsiniz.
ganyotcu77 Femtopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #5 Gökkayahan dedi: Windows mu kullanıyorsunuz? Buradan çıkış kaynağını DisplayPort olarak seçin. Kısaca Win+CTRL+v kombinasyonu ile de bu menüyü açabilirsiniz. Eki Görüntüle 2455227Eki Görüntüle 2455228 Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorum ve böyle bir şey olmuyor.
Gökkayahan dedi: Windows mu kullanıyorsunuz? Buradan çıkış kaynağını DisplayPort olarak seçin. Kısaca Win+CTRL+v kombinasyonu ile de bu menüyü açabilirsiniz. Eki Görüntüle 2455227Eki Görüntüle 2455228 Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorum ve böyle bir şey olmuyor.